Neslihan Atagul și Kadir Dogulu vor deveni părinți? Gestul care l-a dat de gol pe celebrul actor, chiar de ziua lui de naștere! "Vă anunțăm cu plăcere" Iată cum au fost surprinși cei doi soți!

,
Neslihan Atagul si Kadir Dogulu

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu, un cuplu superb

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Celebrii Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, au fost surprinși recent în spațiul public, chiar de ziua de naștere a indragitului actor.


In articol:

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu formează unul dintre cele mai frumoase, reușite și longevive cupluri din Turcia. Cei doi actori trăiesc o superbă poveste de dragoste de aproape zece ani și se adoră că în prima zi.

Deși au mai existat că în orice căsnicie și momente dificile, de cumpăna, cei doi soți au reușit să le depaseaca mereu cu bine și să își continue povestea împreună la fel de uniți.

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu vor deveni părinți? Gestul care l-a dat de gol pe celebrul actor, chiar de ziua lui de naștere

Frumoșii și talentații actori Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, s-au cunoscut în anul 2013 pe platourile de filmare ale serialului Un destin la răscruce și de atunci s-au îndrăgostit iremediabil și au devenit un cuplu solid și unit. Povestea lor de iubire trăită pe platourile de filmare, conform scenariului a devenit realitate și iată că astăzi încă formează unul dintre cele mai frumoase și reușite cupluri din showbizul turcesc.

actori turci

Neslihan Atagul si sotul ei, in vacanta 

[Sursa foto: Instagram Neslihan Atagul]

În anul 2016 Neslihan și Kadir au decis să își unească destinele într-o locație de poveste de pe malul Bosforului acolo unde au spus cel mai hotărât da și au devenit soț și soție pentru totdeauna. Încă de pe atunci, cei doi soți și-au jurat iubire eternă și au declarat că își doresc copii, însă destinul nu le-a îndeplinit încă această mare dorința.

Citeste si: Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, mai îndrăgostită că oricând de chipeșul ei soț, Kadir Dogulu! Ce mesaj plin de dragoste i-a transmis actrița!

După ce au revenit dintr-o superba vacanță petrecută în Insulele Seychelles, Neslihan Atagul și Kadir Dogulu au anunțat că vor fi din nou parteneri într-un viitor proiect de televiziune, spre marea bucurie a fanilor lor.

actori turci

Neslihan Atagul si sotul ei, in vacanta 

[Sursa foto: Instagram Neslihan Atagul]

De curând, cei doi actori au fost surprinși, chiar in ziua in care Kadir Dogulu a implinit 40 de ani, in timp ce se aflau la lansarea unui film „Cum să alegi soțul potrivit” produs de Yasemin Sakallıoğlu, iar jurnaliștii au profitat de ocazie pentru a le adresa câteva întrebări. La finalul interviului, Kadir Dogulu și-a mângâiat soția pe abdomen, iar cei din presă au întrebat rapid dacă nu cumva frumoasa actriță este însărcinată. Cei doi soți au început să zâmbească și au spus că îi vor anunța atunci când se va intampla acest lucru.

„Vă vom anunța cu plăcere dacă se întâmplă așa ceva!”, a spus Kadir Dogulu, potrivit gecce.com

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu

Neslihan Atagul si sotul ei, Kadir Dogulu

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Citeste si: Neslihan Atagul, întâmpinare specială la debutul în noul ei proiect! "Sunt foarte emoționată, foarte fericită" Iată ce surpriză i-a pregatit echipa de producție celebrei actrițe

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Tuba Büyüküstün și-a pus pe gânduri fanii de pe instagram: „Uneori poate fi neclar sau întunecat” Ce se întâmplă cu actrița care o interpretează pe Mavi în serialul „Fiica...

Emil Boc e mulțumit, chiar dacă festivalul UNTOLD stârnește și nemulțumiri: Zeci de milioane de euro au intrat în Cluj

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum arăta Mavi din serialul „Fiica ambasadorului” în urmă cu mai mulți ani. Cu părul scurt, Tuba Büyüküstün este greu de recunoscut

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies