Se schimbă vremea în toată țara, iar temperaturile vor fi în scădere. Prognoza meteo ANM miercuri, 4 ianuarie 2023

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 4 ianuarie 2023

Sursa: freepik.com

Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 4 ianuarie 2023. Vremea se mai răcește, iar în mai multe zone ale țării sunt așteptate ploi.

După un început de săptămână cu vreme însorită în toată țara, meteorologii anunță că la mijlocul acestei săptămâni vremea va fi destul de schimbătoare. Iată cum arată prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 4 ianuarie 2023, în București, dar și în restul regiunilor țării.

Prognoza meteo ANM miercuri, 4 ianuarie 2023. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Conform informațiilor venite din partea Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în cursul zilei de miercuri, 4 ianuarie 2023, maximele se vor situa în continuare peste valorile normale pentru această perioadă a anului, chiar dacă vremea se va mai răci ușor în toată țara.

Astfel, maximele vor fi cuprinse între 5 și 14 grade, valori mult mai mari decât ar fi normal la început de ianuarie. Minimele vor fi cuprinse între 2 și 5 grade.

Chiar dacă temperaturile se vor menține ridicate, aspectul vremii se va schimba la mijlocul acestei săptămâni. Meteorologii anunță că sunt așteptate înnorări temporare și ploi, în special în partea de vest, nord și centru a țării.

În restul regiunilor, vremea va fi în general frumoasă, iar cerul va fi variabil.

Vremea va fi mohorâtă în Moldova si se vor înregistra maxime cuprinse între 6 și 10 grade, în timp ce în Banat, Crișana, Transilvania și Maramureș, temperaturile vor urca până la 14 grade.

În sudul țării se anunță vreme frumoasă, soare, un cer mai mult senin și maxime cuprinse între 7 și 11 grade.

În cursul zilei de miercuri vor mai fi condiții de ceață în zonele joase de relief, în special dimineața și seara, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Citește și: Viscol istoric în SUA! Temperaturile pot ajunge până la -45 de grade Celsius. S-a inaugurat stare de urgență în șapte state

Vremea în București miercuri, 4 ianuarie 2023

În București, ziua de miercuri aduce vreme cu nori și soare, însă vor predomina momentele în care cerul va fi noros. Dimineața și seara vor mai fi condiții de ceață, astfel că vizibilitatea va fi redusă. Maxima din timpul zilei va urca până la 10 grade, iar atmosfera va fi una plăcută. În timpul nopții, cerul va fi mai mult noros, iar meteorologii anunță o minimă de 4 grade. 

Cod roșu de viscol în mai multe județe. Jumătate din țară se află sub avertizări meteo de vreme rea. Prognoza meteo ANM miercuri, 18 ianuarie 2023

Vremea în Brașov miercuri, 4 ianuarie 2023

Temperatura din termometre va mai scădea la Brașov, astfel că în cursul zilei de miercuri, 4 ianuarie 2023, maxima va urca doar până la 8 grade. Se anunță vreme cu nori și soare pe timpul zilei, iar noaptea, cerul va fi predominant noros, însă nu va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat, iar minima va coborî până la 1 grad. 

Vremea în Constanța miercuri, 4 ianuarie 2023

La mijlocul acestei săptămâni, la Constanța se anunță vreme cu nori și soare. Se va mai răci comparativ cu zilele precedente, astfel că este anunțată o maximă de 10 grade. După lăsarea serii, cerul va fi predominant noros, iar temperatura minimă va fi de 4 grade.

Citește și: Analiză The Guardian. Un important om de știință britanic avertizează că o catastrofă climatică globală! Încălzirea Pământului crește riscul de cutremure și tsunami-uri și agravează foametea

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies