Se întoarce la Puterea Dragostei! S-a despărțit de logodnica lui, iar acum a făcut anunțul: „Ne vedem la Puterea Dragostei!”

,
Marius și Philip, foști concurenți la Puterea Dragostei
Marius și Philip, foști concurenți la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Un fost concurent de la Puterea Dragostei și-a luat prin surprindere fanii. A anunțat că se întoarce în emisiune și a postat primele fotografii din aeroport.


In articol:

Părea că iubește cu adevărat, a cerut-o în căsătorie pe femeia de care s-a îndrăgostit la Puterea Dragostei, dar ulterior, povestea lor de iubire a ajuns la final. Fanii sperau să își rezolve problemele și să formeze în continuare un cuplu, dar se pare că cei doi nu au mai putut ajunge la un numitor comun, cel puțin până în prezent.

Ce fost concurent de la Puterea Dragostei a anunțat că se întoarce în emisiune?

Cei care le-au urmărit povestea de iubire așteptau ca cei doi foști concurenți să anunțe marea împăcare, dar lucrurile între ei par să fie destul de clare în acest moment. Berna și Philip, căci despre ei este vorba, nu s-au mai afișat împreună și nici nu au mai oferit informații referitoare la relația lor, semn că sunt șanse mici ca cei doi să se împace în perioada imediat următoare.

Citeste si: Berna, mesaj sec postat pe instagram de ziua lui Philip: "Nu alerga după..." S-a terminat totul între cei doi?

Mai mult decât atât, Philip a postat pe contul personal de instagram, la story, mai multe imagini prin intermediul cărora a anunțat că se întoarce la Puterea Dragostei.

„Ne vedem la Puterea Dragostei, viețile mele.”, a scris Philip pe instagram.

Philip a anunțat că se întoarce la Puterea Dragostei
Philip a anunțat că se întoarce la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Fostul concurent a încărcat pe instagram mai multe fotografii realizate în aeroport, dezvăluind că se întoarce în casa Puterea Dragostei. Philip nu a precizat dacă vine în emisiune în calitate de invitat, așa cum au făcut și alți foști concurenți în ultima perioadă sau dacă și-a propus să renunțe definitiv la Berna și să își caute din nou marea iubire în emisiune.

Philip, fotografie din avion
Philip, fotografie din avion[Sursa foto: Instagram]

Anunțul lui Philip a luat prin surprindere pe toată lumea, având în vedere că relația acestuia cu Berna părea una serioasă, în ciuda problemelor cu care cei doi se confruntă în prezent. Rămâne de văzut dacă Philip va încerca să își găsească din nou sufletul pereche sau dacă va mai da o șansă relației cu Berna. 

Citeste si: Au rupt logodna? Berna a dezvăluit motivul pentru care ea și Philip s-au despărțit: "S-a produs o ruptură din momentul în care..."

 

Citește-ne pe
Citește și:

Berna rupe tăcerea: „Am înțeles destul de târziu...” Ce dezvăluire a făcut fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Hackerii fac PRĂPĂD: numărul atacurilor ransomware a EXPLODAT

BOMBA! Cine este IUBITA secreta a lui Culita Sterp? S-a aflat acum. E SCANDAL monstru

Philip, mesaj clar pentru Berna. Ce ar trebui să schimbe la ea pentru a forma din nou un cuplu? I-a spus totul printre lacrimi

Philip trece prin momente grele: "Te iubesc mult îngerul meu păzitor. Știu că ești acolo sus și..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies