Berna a renunțat la inelul de logodnă și a făcut anunțul despre Philip: "Este un fost!" Are dovada clară ca el a înșelat-o!

,
berna si philip despartire
Berna a anunțat că ea și Philip s-au despărțit[Sursa foto: Captură KANAL D]

Se pare că Berna și Philip au ajuns într-un punct critic al relației lor. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit că s-au despărțit, asta după ce Philip i-ar fi fost infidel.


In articol:

Berna este o fire geloasă și recunoaște asta. Deși până acum cei din jur îi spuneau că exagerează, de această dată, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit că are dovadă clară că Philip a înșelat-o.

Motivul pentru care Philip și Berna au pus punct relației

După o perioadă destul de delicată, lucrurile între Berna și Philip păreau că s-au rezolvat, însă ceea ce s-a întâmplat în weekend a schimbat totul. Berna a venit în platoul emisiunii Teo Show și a dezvăluit, printre lacrimi, că ea și Philip s-au despărțit, iar că în prezent, el este doar un fost iubit pentru ea.

Berna a spus că s-a întâmplat lucrul de care s-a temut cel mai mult și că Philip a înșelat-o, acesta sărutându-se cu o altă femeie în club. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut publice imaginile în care Philip pare apropiat de altă femeie și deși nu se vede clar sărutul, aceasta este convinsă că Philip i-a fost infidel.

Mai mult, Berna a mărturisit că a simțit că relația ei cu Philip este aproape de final după ce acesta a fost de acord ca ei să meargă la petreceri diferite în weekend, lucru care a pus-o serios pe gânduri.

"Nu, este un fost! Sunt foarte sigură. Am primit foarte multe dovezi și s-a văzut clar. Nu pot să îmi explic. O femeie când simte ceva cu adevărat, nu simte degeaba. Eu am ieșit în club cu prietena mea. Eu așteptam să îmi spună: Doamne, iubita mea, unde te duci singură? Mi s-a părut puțin ceva în neregulă și, cum v-am spus, nu am simțit degeaba toate lucrurile acestea.

(...) M-am uitat de o mie de ori (n.r la filmare) și se vede clar că se sărută de 3 ori. De 3 ori se vede foarte bine sărutul. Nici nu vreți să știți ce era în inima mea când am primit toate lucrurile acestea, am văzut negru în fața ochilor.", a spus Berna.

Berna a fost surprinsă fără inelul de logodnă pe deget, semn că lucrurile sunt destul de serioase și că există posibilitatea ca cei doi să se fi despărțit definitiv.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Este stirea trista a zilei! Philip a anuntat imediat dupa IMPACAREA cu Berna: ''Prietenii mei, am o veste trista...''

Acuzații grave - Deși nu a fost folosit niciodată, stadionul Arcul de Triumf a început să se deterioreze: Au început să cadă șipcile. Gazonul e terminat

BOMBA! Cine este IUBITA secreta a lui Culita Sterp? S-a aflat acum. E SCANDAL monstru

Philip, mesaj clar pentru Berna. Ce ar trebui să schimbe la ea pentru a forma din nou un cuplu? I-a spus totul printre lacrimi

Berna, mesaj emotionant pentru Andreea Mantea! Iata ce i-a transmis fosta concurenta de la Puterea dragostei, imediat dupa Marea Finala!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies