Au rupt logodna? Berna a dezvăluit motivul pentru care ea și Philip s-au despărțit: "S-a produs o ruptură din momentul în care..."

,
berna puterea dragostei
Berna, fosta concurentă de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Toți se așteptau ca Berna și Philip să anunțe data nunții, dar au dat vestea cu care au surprins pe toată lumea. Cei doi s-au despărțit, iar Berna a dezvăluit adevăratele motive.


In articol:

Berna și Philip s-au cunoscut la Puterea Dragostei și după ce au trecut prin multe momente grele, cei doi au decis că povestea lor de iubire este mai presus de orice. Astfel, Philip a cerut-o în căsătorie, s-au întors în România, dar lucrurile nu au evoluat așa cum ar fi sperat.

Berna și Philip s-au despărțit. Mai sunt sau nu șanse să ajungă în fața altarului?

Berna și Philip i-au impresionat pe cei de acasă cu povestea lor de iubire și deși lucrurile între ei păreau serioase, se pare că după terminarea emisiunii Puterea Dragostei, ceva s-a rupt.  Dacă până nu demult făceau planuri de nuntă, acum, Berna a venit în emisiunea "Teo Show" singură și a dezvăluit că ea și Philip au luat decizia de a lua o pauză.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mărturisit că principalul motiv de ceartă a fost gelozia, cei doi având discuții pe această temă încă din momentul în care se aflau în emisiune. Se pare că problemele ar fi apărut după ce au ieșit din casa Puterea Dragostei și au ajuns în România. Berna și Philip au participat la mai multe evenimente, iar scenele de gelozie nu au lipsit, au apărut neînțelegerile, astfel că, în prezent, au decis să se separe.

Citeste si: Philip trece prin momente grele: "Te iubesc mult îngerul meu păzitor. Știu că ești acolo sus și..."

În momentul de față, cei doi nu mai locuiesc împreună. Berna a povestit că și-a făcut bagajele și vrea să plece la părinții ei, iar de două zile locuiește la o prietenă. Cu toate acestea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mărturisit că încă speră ca ea și Philip să ajungă în fața altarului, având în vedere că poartă în continuare inelul de logodnă pe deget, astfel că, sunt șanse mari ca despărțirea celor doi să fie doar

pentru moment. 

Citeste si: Berna, o noua interventie estetica! Fosta concurenta de la Puterea dragostei a suportat totul fara teama! Iata cum a fost surprinsa tanara la clinica!

Berna a recunoscut că ea și Philip se iubesc foarte mult și că speră ca neînțelegerile dintre ei să dispară și această perioadă de pauză să îi ajute să își pună ordine în gânduri.

Citeste si: Berna și Philip de la Puterea dragostei s-au despărțit: „A fost într-un fel...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Este doliu in familia "Puterea dragostei"! Fosta concurenta a facut anuntul trist in miez de noapte: "Avem un deces in familie"

GHINION PUR: Remus Truică s-a ales cu un NOU dosar penal - Suma implicată e incredibilă

Un nou divorț bombă în showbiz! Păreau cel mai sudat cuplu, dar în realitate se certau nonstop. S-au despărțit în mare secret, dar acum s-a aflat adevărul

Andra Volos a intrat in casa Puterea dragostei! Cu ce concurent cuplat a ales sa danseze! VIDEO

Nicos, atac murdar la Alexandra: "Vezi Doamne, e mama si n-are o poza cu fii-sa pe net!" Motivul pentru care s-a luat si de baieti

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies