Se dau bani! Guvernul acorda ajutoare de urgenta de peste 500.000 de lei. Cine va primi banii

,

Guvernul acordă ajutoare de urgenţă în valoare de peste 500.000 de lei pentru aproape 200 de familii şi persoane singure


In articol:

Guvernul acordă ajutoare de urgenţă în valoare de peste 500.000 de lei pentru aproape 200 de familii şi persoane singure aflate în situaţii dificile în urma unor incendii, inundaţii sau cu probleme de sănătate grave.

Potrivit Ministerului Muncii, Guvernul a aprobat, joi, printr-o hotărâre, acordarea unor ajutoare de urgenţă în sumă totală de 519.800 de lei pentru sprijinirea a 184 de familii şi persoane singure aflate în situaţii de necesitate în urma unor incendii, inundaţii sau care au probleme grave de sănătate.

Astfel, 53.500 de lei au fost acordaţi pentru 11 familii şi persoane singure din judeţele Argeş, Bacău, Iaşi, Mureş, Neamţ, Olt şi Timiş, care au fost afectate de incendii, iar 105.000 de lei pentru alte 70 de familii şi persoane singure din judeţul Constanţa, afectate de inundaţii în cursul anului 2019.

Conform sursei citate, restul de 361.300 lei vor fi acordaţi unui număr de 103 familii şi persoane singure din judeţele Alba, Argeş, Bacău, Bihor, Botoşani, Braşov, Buzău, Dâmboviţa, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Iaşi, Mureş, Neamţ, Olt, Sibiu, Teleorman, Timiş, Vâlcea, Vaslui, Vrancea şi Bucureşti, care fie se confruntă cu situaţii deosebite în urma unor probleme grave de sănătate, fie se află în risc de excluziune socială.

Ajutoarele de urgenţă aprobate de Executiv sunt acordate în baza anchetelor sociale efectuate de agenţiile teritoriale pentru plăţi şi inspecţie socială şi sunt suportate din fondurile prevăzute cu această destinaţie în bugetul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale.

Citeste si: Se recalculeaza pensiile! Cine se va bucura de mariri

Citeste si: E oficial! Noua Declaratie unica acorda bonificatii de 10%. Pana cand trebuie sa o depui

Citeste si: Se dau bani! Violeta Alexandru a facut anuntul: "Ne dorim ca acest sprijin sa ajunga rapid la toti cei care au nevoie"

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Livian, criză de nervi în direct. Ella a reușit să îl scoată din minți. Ce s-a întâmplat?

Ministerul Justiției o scrie negru pe alb: Guvernul sfidează Constituția prin restricții/ Eliminarea testaților din spațiul public, discriminatorie

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Mama Daianei a intrat în direct: "Ești foarte tupeistă. Ești împlinită că i-ai despărțit pe Daiana și Gabriel?" Dialog halucinant cu Ella

Bianca, mesaj controversat pe instagram: "Poți să fii o persoană bună și să..." Este vorba despre Livian?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies