Se dau aproape 1.500 de lei în plus pe lângă salariu chiar înainte de Paște. Cine sunt beneficiarii

,

Vești bune pentru români! Tichetele de vacanță vor fi acordate chiar înainte de Paște. Deputatul PSD Radu-Marcel Tuhuţ a făcut anunțul.


In articol:

Deputatul PSD este încântat de reluarea acestui proiect și de extinderea sa. Radu-Marcel Tuhuţ este de părere că acesta reprezintă un pas important pentru turismul din România.

Tichetele de vacanță se dau înainte de Paște

Social-democratul este de părere că țara noastră deține un potențial turistic comparabil cu cel al celor mai puternice stat Europene.

”România deține un potențial turistic comparabil cu cel al celor mai puternice state ale Europei. Promovarea turismului intern și încurajarea antreprenorilor locali din fiecare județ și de a dezvolta noi servicii la standarde tot mai înalte va deschide un nou capitol în dezvoltarea turismului în România”,  a spus Radu-Marcel Tuhuţ.

Vești bune pentru români chiar înainte de Paște, voucherele de vacanță urmează să fie acordate beneficiarilor, însă, trebuie menționat că, tichetele de vacanță aferente anului 2021 se emit doar pe suport electronic, au o valoare totală de 1.450 de lei, iar perioada de valabilitate este de un an de la data emiterii. 

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) a avertizat în această lună că amânarea acordării voucherelor de vacanță sabotează programul de ”Înscrieri timpurii” pentru litoralul românesc.

Citeste si: Ministrul Dan Vîlceanu, despre pachetul de măsuri economice destinate sprijinirii populației

Vouchere de 1.500 de lei pentru români

După ce vor primi voucherele de la angajator, beneficiarul alege agenția, hotelul, pensiunea sau unitatea de cazare unde dorește să meargă în vacanță. Apoi, verifică dacă unitatea aleasă se regăsește pe lista partenerilor emitentului voucherelor de vacanță pe care le-a primit.

 Beneficiarul merge la unitatea de cazare și plătește pur și simplu cu voucherele. Valoarea totală este de 1450 de lei. Filele au valori de 50 sau de 100 de lei.

Voucherele de vacanță nu sunt transmisibile. Pot fi folosite doar de către titular, pe baza actului de identitate. Vânzarea voucherelor este interzisă, iar amenda pentru comercializarea lor este de 26.600 de lei. Orice unitate de cazare sau agenție de turism care acceptă tichete emise pentru altă persoană va fi amendată cu 13.300 de lei.

Citeste si: MAI angajează oameni fără concurs, temporar, din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina. Ce procedură trebuie să urmezi pentru a ocupa un post

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce a patit barbatul din România care a primit, din greșeală, două milioane de lei în contul bancar și a cumpărat mașini de lux

Elon Musk stârnește noi controverse: A publicat o hartă care arată orientarea pro-rusă a locuitorilor din sudul Ucrainei (Foto)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Schimbări importante în privința concediilor și pensiilor! Ce decrete a semnat Klaus Iohannis

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies