Scandal generalizat în casa fetelor la "Puterea dragostei"! Totul a plecat de la un mesaj al Andreei Pirui pentru presupusul iubit al Manuelei! Ce a urmat

După ce ieri băieții s-au bătut în culise, astăzi a fost rândul fetelor să se certe. Totul a plecat de la un mesaj al Andreei Pirui către Andrei Poptelecan.


In articol:

Scandalul dintre Manuela și Andreea Pirui s-a extins ulterior, intervenind și Andreea Oprică.

"Pot să te fac și eu proastă", i-a spus Oprică lui Pirui. "Nu te mai băga, vorbeam cu Manu", i-a replicat Pirui.

Manuela și Andreea Pirui s-au acuzat de mai multe lucruri. Pirui a întrebat-o pe Manuela dacă e geloasă pe relația ei cu Marius, precizând, totodată, că Marius e acum iubitul ei.

"Deci avem un nou cuplu în casa Puterea dragostei", a concluzionat Manuela.

Totul a plecat după ce Andrei Poptelecan, fost concurent la "Puterea dragostei" și cel cu care Manuela ar părea că vrea să formeze un cuplu, i-a trimis un mesaj Andreei Pirui.

Citeste si: SECRETUL bine păzit al lui Marcel Vela. S-au aflat misterele bărbatului în geacă de piele - capital.ro

Bătaie generală la "Puterea dragostei": "Vă faceți familiile de râs"

Lucrurile au degenerat în culise ieri, după un scandal verbal în emisiune între Ricardo și Iancu.

Totul s-a transformat într-o bătaie în care au fost implicați Ricardo, Philip și Iancu.

"Spargeți uși, dați în pereți, dar nu mai dați unul în altul", le-a mai zis prezentatoarea show-ului "Puterea dragostei" concurenților.

Iancu și Ricardo au fost în permanent conflict în emisiunea de astăzi, Iancu spunând că Ricardo vorbește prost. Băieții l-au acuzat pe Ricardo pentru apariția unor filmări.

Andreea Oprică a sărit să o bată pe Mariana!

Andreea Oprică nu se dezminte! Ea a sărit din nou să o bată pe colega ei de cameră, Mariana.

"I-am zis să nu mă mai jignească", a acuzat Andreea Oprică, ce a sărit să o bată pe Mariana.

Totul a fost aplanat de către concurenți. Bianca a spus că o înțelege pe Andreea Oprică, Mariana scoțându-le din sărite pe aproape toate concurentele de la "Puterea dragostei" în acest sezon.

Nu e primul conflict între Mariana și colega ei de cameră, Andreea Oprică.

Un alt scandal monstru a plecat de la... un croissant! Andreea Oprică a acuzat-o pe Mariana că nu a vrut să îi dea și ei un croissant, în ciuda faptului că ea împarte mereu dulciurile cu ea. Oprică a făcut-o zgârcită pe Mariana.

De acolo până la un conflict în toată regula nu a mai fost decât puțin! Mariana a spus că bărbații și-au bătut joc de Andreea Oprică. Totodată a spus că pe Cătălin nu a interesat-o niciun moment Andreea Oprică. Puțin a lipsit ca Andreea Oprică să o ia la bătaie pe Mariana, intervenind staff-ul, printre care Husseyn, și concurenții.

Dacă nu a putut să o bată pe Mariana, Andreea Oprică s-a răzbunat pe poza Marianei, pe care a făcut-o praf. Oprică a dat un pumn devastator în aceasta și a distrus-o!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies