Bătaie generală la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea nu a mai rezistat: "Vă faceți familiile de râs"

Lucrurile au degenerat în culise, după un scandal verbal în emisiune între Ricardo și Iancu.Totul s-a transformat într-o bătaie în care au fost implicați Ricardo, Philip și Iancu.

"Iancu, ascultă-mă bine ce îți zic, îți faci familia de râs", i-a spus Andreea Mantea lui Iancu. "Philip, te respect, dar n-aș vrea să fiu în locul mamei tale. Gândiți-vă la familia voastră", a spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea îl ceartă pe Iancu

"Spargeți uși, dați în pereți, dar nu mai dați unul în altul", le-a mai zis prezentatoarea show-ului "Puterea dragostei" concurenților.

Citeste si: Andreea Mantea a intampinat Noul An cu iubitul ei! Iata cum au fost surprinsi impreuna, la Istanbul!

Andreea Mantea

Iancu și Ricardo au fost în permanent conflict în emisiunea de astăzi, Iancu spunând că Ricardo vorbește prost. Băieții l-au acuzat pe Ricardo pentru apariția unor filmări.

Citeste si: Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a trait momente unice in noaptea de Revelion! Robert i-a pregatit o surpriza senzationala pentru a o cere in casatorie oficial!

Andreea Oprică a sărit să o bată pe Mariana!

Andreea Oprică nu se dezminte! Ea a sărit din nou să o bată pe colega ei de cameră, Mariana.

"I-am zis să nu mă mai jignească", a acuzat Andreea Oprică, ce a sărit să o bată pe Mariana.

Totul a fost aplanat de către concurenți. Bianca a spus că o înțelege pe Andreea Oprică, Mariana scoțându-le din sărite pe aproape toate concurentele de la "Puterea dragostei" în acest sezon.

Nu e primul conflict între Mariana și colega ei de cameră, Andreea Oprică.

Un alt scandal monstru a plecat de la... un croissant! Andreea Oprică a acuzat-o pe Mariana că nu a vrut să îi dea și ei un croissant, în ciuda faptului că ea împarte mereu dulciurile cu ea. Oprică a făcut-o zgârcită pe Mariana.

De acolo până la un conflict în toată regula nu a mai fost decât puțin! Mariana a spus că bărbații și-au bătut joc de Andreea Oprică. Totodată a spus că pe Cătălin nu a interesat-o niciun moment Andreea Oprică. Puțin a lipsit ca Andreea Oprică să o ia la bătaie pe Mariana, intervenind staff-ul, printre care Husseyn, și concurenții.

Dacă nu a putut să o bată pe Mariana, Andreea Oprică s-a răzbunat pe poza Marianei, pe care a făcut-o praf. Oprică a dat un pumn devastator în aceasta și a distrus-o!

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate