Șarpe găsit în mâncarea servită într-un avion din Europa - Cum a fost posibil

Author: Alina Petre

Șarpe în mâncare de la bordul unui avion

Bărbatul a descoperit un cap de șarpe în mâncarea servită la bordul unei companii aeriene.

Un bărbat care se afla într-un avion care călătorea pe ruta Ankara, Turcia- Düsseldorf, Germania, a avut parte de o descoperire șocantă când a gustat din mâncarea servită la bord.

Bărbatul era însoțitor de zbor și a rămas șocat când și-a dat seama că deja a mâncat dintr-un șarpe.

Citeste si: Ce a descoperit o tânără în carnea vândută într-un fast food din București- Imaginile au devenit viral- Video

Cum a fost posibil

Incidentul s-a petrecut la bordul unui avion și se pare că însoțitorul de bord își lua prânzul primit în timpul zborului, o farfurie cu ravioli și legume, când a dat peste capul unui șarpe.

Bărbatul a făcut publice imaginile cu descoperirea făcut în prânzul din avion.

Pe imagini se observă cum caserola cu mâncare conținea, pe lângă legume verzi și paste, și capul unui șarpe de mărimea unui deget.

Firma de catering a reacționat după apariția imaginilor și a declarat că cel mai probabil capul de reptilă a fost adăugat după prepararea felului de mâncare.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Ce măsuri a luat compania

Compania de zbor responsabilă a declarat public că vor lua toate măsurile pentru a asigura siguranța și confortul pasagerilor lor, precum și încetarea colaborării cu serviciul de catering în cauză.

"Este prioritatea noastră principală ca serviciile pe care le oferim oaspeților noștri la bordul aeronavelor noastre să fie de cea mai înaltă calitate și ca atât oaspeții, cât și angajații noștri să aibă o experiență de zbor confortabilă și sigură.

"Acuzațiile și acțiunile din presă cu privire la serviciile de alimentație la bordul aeronavelor sunt absolut inacceptabile și a fost inițiată o anchetă detaliată pe această temă. Până la încheierea procesului de cercetare în cauză, au fost luate imediat toate măsurile și acțiunile preventive, inclusiv oprirea furnizării produsului în cauză", a fost declarația oferită de compania de zbor.

Povestea a ieșit la iveală în luna iulie, iar compania de zbor responsabilă se numește SunExpress. Bărbatul se deplasa pe o rută Turcia-Germania când a dat peste capul de șarpe, aflat la fundul unei farfurii cu ravioli și legume cu frunze verzi.

Sarbatoare 13 mai: ce sarbatoresc romanii pe 13 mai

Capul șarpelui era cam de dimensiunea unui strugure mare.

În imaginile făcute publice se poate observa că reptila era oarecum similară la culoare cu verdețurile din farfurie și așa a fost greu de identificat din prima.

Citeste si: Un bărbat a instalat o cameră ascunsă în bucătărie. Șocant! Ce a descoperit

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies