Un bărbat a instalat o cameră ascunsă în bucătărie. Șocant! Ce a descoperit

,
ce ii pune o femeie in mancare

Ce îi punea o femeie în mâncare soțului

Un bărbat a instalat o cameră ascunsă în bucătărie, să vadă ce îi pune soția lui, medic dermatolog, în mâncare.


In articol:

Un bărbat a instalat o cameră ascunsă în bucătărie, să vadă ce îi pune soția lui în mâncare. Acesta s-a decis să vadă cu exactitate ce se întâmplă în bucătărie, după ce s-a îmbolnăvit.

Bărbatul a făcut legătura cu gustul suspect pe care îl avea limonada fierbinte pe care obișnuiește să o bea zilnic.

Ce a descoperit că îi punea femeia în mâncare

Bărbatul a descoperit că femeia cu care era căsătorit de 10 ani îi otrăvea băuturile calde. Acesta a văzut pe filmări că soția, Yue „Emily” Yu, îi punea în băutură și mâncare soluție pentru desfundarea țevilor, potrivit  The Independent.

Acesta s-a dus cu filmarea la poliția din Irvine, Orange County, care a arestat-o ​​în urmă cu câteva zile pe Yu, în vârstă de 45 de ani, în fața cabinetului ei dermatologic „Mission Viejo”, dar a fost eliberată a doua zi, după ce a depus o cauțiune de 30.000 de dolari.

Soțul susține că femeia are antecedente de abuz fizic și verbal împotriva lui și a celor doi copii ai cuplului, în trecut solicitând un ordin de restricție împotriva ei.

„Când Emily devine frustrată și țipă la copii, folosește în mod obișnuit o expresie chineză care se traduce prin „du-te să mori””, a spus Chen în instanță.

„De asemenea, le spune copiilor: „ai probleme cu capul/ ești bolnav la cap/ dă-te dracu’/ prostule/ du-te dracului din fața mea””.

Jack Chen, care este radiolog, a suferit „răni interne serioase” după ce a consumat produsul de curățare, spune poliția.

Citeste si: Autorul masacrului din Argeș a planificat crimele pas cu pas- Toate detaliile le-a notat într-un jurnal- Informațiile șocante

Bărbatul va divorțat

Acum, el va înainta și divorț și deja a obținut un ordin de restricție temporar.

Chen spune că a cunoscut-o pe Yu în 2011 și s-au căsătorit în anul următor. A observat o schimbare în comportamentul ei după nașterea celor doi copii ai lor, în 2013 și 2014.

Cei doi copii ai cuplului, acum în vârstă de 7 și 8 ani, ar fi fost abuzați încă de când erau mici, spune bărbatul.

Locotenentul Bill Bingham de la poliția din Irvine a declarat că „se pare că domnul Chen a fost otrăvit o perioadă semnificativă de timp”. Ofițerul a mai precizat că radiologul s-a îmbolnăvit în urmă cu aproximativ o lună și s-a dus la consultații când starea lui s-a deteriorat semnificativ.

A instalat camere după ce a observat un comportament bizar al soției și a constatat că alimentele pe care i le dădea aveau un gust bizar.

Citeste si: Un bărbat a luat ostatici angajaţii unei bănci pentru a-şi recupera banii din cont

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Autorul masacrului din Argeș a planificat crimele pas cu pas - Toate detaliile le-a notat într-un jurnal - Informațiile șocante

Liderul de la Kremlin face corecții la decretul privind mobilizarea militară parţială

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Prima declarație a bărbatului care și-a găsit familia măcelărită "Nu am cuvinte să descriu...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies