Ce a descoperit o tânără în carnea vândută într-un fast food din București - Imaginile au devenit viral - Video

Autor: Alina Petre
Actualizat: 23 mai 2023, 02:40

Descoperire șocantă într-un fast food

Sursa: PixaBay

Descoperire șocantă făcută de o tânără într-un fast food din Capitală. Imaginile au devenit imediat virale.

O tănără din București a mers să cumpere mâncare dintr-un fast food, dar a avut parte de o experiență de-a dreptul șocantă. 

Carnea oferită clienților era plină de viermi. Incidentul s-a petrecut la un fast food din zona Baicului, Sectorul 2 al Capitalei.

Imaginile au devenit virale

Clienta a filmat carnea cu viermi  și a seziat Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Clipul a fost postat pe rețelele de socializare și imaginile au devenit virale.

Polițiștii, împreună cu reprezentanți de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) au descins la unitatea reclamată de cllienți și au închis-o, nu înainte de a confisca și carnea infestată și de o amendă de 19.000 de lei.

Sesizarea către ANPC a fost făcută după ce o clientă a publicat imagini cu mai multe preparate din carne cu viermi, puse la vânzare, în vitrină, la un fast food din zona Baicului, Sectorul 2 al Capitalei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

@cristina_harja

Îmi pare rău că nu am filmat mai mult inclusiv personalul, dar șocul a fost mult prea mare și am plecat in secunda doi

♬ sunet original- Cristina Harja

 

Ce măsuri s-au luat

În urma apariției în mediul online a unui material video, ce prezintă imagini cu bunuri perisabile, improprii consumului, expuse spre vânzare de către o unitate de alimentație publică, din sectorul 2, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

În cursul acestei zile, 23 august 2022, polițiști din cadrul Poliției Sectorului 2- Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai A.N.P.C., au efectuat un control, în vederea stabilirii situației de fapt, precum și pentru verificarea activității de producție, prelucrare, depozitare si comercializare de produse destinate consumului general.

În urma acestor activități, societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 17.000

de lei, confrom OG 21/1992 republicat și cu 2.000 de lei, conform OG 99/2000 republicat.

De asemenea, a fost dispusă indisponibilizarea și retragerea din circuitul consumului a 187.7 kg de carne/produse din carne/produse alimentare perisabile.

A fost oprită temporar prestarea de servicii, până la remedierea deficiențelor, a transmis ANPC printr-un comunicat.

 

Taguri: