Sancțiuni de Sărbători! Colindătorii care strică liniștea oamenilor cu boxe vor fi amendați

,
Colindători

Sancțiuni de Sărbători! Colindătorii care strică liniștea oamenilor cu boxe vor fi amendați

[Sursa foto: Captură YouTube]

În sectorul 6 din Capitală, s-au dat amenzi pentru 40 de persoane de peste 11.000 de lei pentru că aveau muzica dată prea tare în boxe pe stradă, astfel reușind să tulbure liniștea locatarilor.


In articol:

Poliția Locală din Sectorul 6 a dat, în ultimele trei zile, amenzi de peste 11.000 de lei pentru aproximativ 40 persoane care au fost surprinse tulburând liniștea publică pe stradă din cauza muzicii care era dată prea tare în boxe cu peste 11.000 de lei. 

Amenzi pentru colindătorii care deranjează liniștea publică

Colindători

Amenzi pentru colindătorii care deranjează liniștea publică

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Un român plecat la muncă în Anglia a transmis un mesaj dur prietenilor din România: „Stați voi cu mine prin gheața asta să vă dau eu vouă bere?!”

Conform Legii 61 privind încălcarea unor norme de conviețuire socială, amenzile se încadrează între 200- 1.000 de lei, iar dacă liniștea este tulburată în perioada orelor de somn (13:00- 14:00, respectiv 22:00- 6:00) valoarea amenzilor crește, încadrându-se între 500- 1.500 de lei.

Citeste si: Un nou set de măsuri de relaxare în România! Fără carantină de noapte pentru nevaccinați și acces la mall cu test

„Colindele la boxe cu mulți decibeli nu sunt colinde. Cum spunea un locuitor al Sectorului 6, <<în cazul colindelor, nu este vorba de o boxa plimbată... Este vorba despre altceva: modestie, talent, implicare, tradiție>>. Colindătorii sunt bine primiți în Sectorul 6, dar nu cu boxe date la maximum printre blocuri, nu cu înregistrări cu munca altora. În Sectorul 6, așteptăm colindători adevărați! Sărbători liniștite!”, a declarat Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Grupurile de colindători care au primit până acum amenzi au venit de la Bacău, iar unele au avut și câte 15 membri.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizie istorică a UE: Maşinile pe benzină şi motorină, interzise. Cum îi va afecta măsura pe români

Simona Halep este gata de sărbătorile de iarnă! Sportiva a făcut publice imagini din intimitatea casei sale în timpul pregătirilor de Crăciun

Declinul unui rocker

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Zămislirea Sfintei Fecioare Maria. Iată și ce nu e bine să faci pe 9 decembrie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies