Sancar din Fiica ambasadorului, idilă neașteptată cu una dintre colegele sale de platou din serial? Ea este superba actrița care i-ar fi furat mințile celebrului Engin Akyürek!

,
Engin Akyürek

Engin Akyürek, unul dintre cei mai carismatici actori

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Presa din Turcia a scris că idila dintre celebrul Engin Akyürek și superba actriță s-ar fi înfiripat inca din primele zile de filmări.


In articol:

Renumitul Engin Akyürek face parte din elită actorilor talentați și apreciați ai momentului în Turcia. Acesta a cucerit publicul de-a lungul celor aproape 20 de ani de carieră datorită talentului sau, dar și a carismei sale deosebite, ce l-au ajutat treptat să devină unul dintre cei mai admirați actori.

Sancar din Fiica ambasadorului, idilă neașteptată cu una dintre colegele sale de platou din serial!

Publicul din România l-a urmărit pentru prima dată pe carismaticul actor Engin Akyürek încă din anul 2012, pe când a jucat în serialul Fatmagul, alături de frumoasă Beren Saat, iar de curând acesta a revenit la Kanal D în distribuția serialului Fiica ambasadorului, tot în rol principal, alături de Neslihan Atagul, o altă mare actrița a Turciei.

Engin Akyürek

Engin Akyürek, un actor complet

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe lângă marea sa pasiune pentru actorie, Engin Akyürek s-a dedicat și literaturii, o altă mare pasiune a să, pe care a cultivat-o încă din adolescență, când adoră să citească foarte mult și chiar să scrie scurte române.

Citeste si: Sancar din serialul Fiica ambasadorului, distincție inedită la început de an! Iată ce titlu a primit celebrul actor Engin Akyürek!

Dincolo de viață profesională de mare succe, Engin Akyürek este renumit însă și pentru faptul că este un mare cuceritor și că nu prea îi rezistă femeile frumoase din preajma datorită șarmului sau aparte. Despre Engin presă din Turcia a scris că a avut multe relații care însă au eșuat după scurtă vreme, semn că celebrul actor este o fire destul de dificilă și nu a reușit să întâlnească femeia conform standardelor sale.

Engin Akyürek

Engin Akyürek, un actor complet

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Potrivit tvmania.ro, Engin Akyürek a trăit câteva povești intense de iubire cu femei celebre precum: fotomodelul Cansu Taşkın (29 de ani), actrița Tuvana Türkay (31 de ani), Cansu Dere (41 de ani).

Iar cea mai recentă idilă se pare că ar fi avut-o celebrul actor chiar cu o colegă de breaslă din distribuția serialului Fiica ambasadorului, alături de care a jucat aproape doi ani. Timp în care se pare că suavă Tülin Yazkan (31 de ani) i-a furat mințile chipeșului actor. Mai mult decât atât, cei doi au și fost căsătoriți în serial, conform scenariului. Presa din Turcia a scris despre faptul că cei doi actori ar fi fost văzuți țînându-se de mâna în Istanbul, în primăvară anului 2020. Însă că de obicei, Engin nu a confirmați nimic despre acest zvon.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Engin Akyürek si Tulin Yazkan in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Ele au fost marile iubiri ale celebrului Engin Akyürek, actorul principal din serialul Fiica ambasadorului! Care au fost superbele femei ce i-au furat mințile chipesului actor!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Dana Rogoz, în costum de baie: „Ţi se văd coastele”

Kavruk - Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, căsătorit cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată imagini inedite de la nunta celor doi actori din 2017!

Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Afaceristul Kahraman Boz din serialul Fiica ambasadorului, căsătorit în realitate cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată ce familie superbă au împreună!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies