Afaceristul Kahraman Boz din serialul Fiica ambasadorului, căsătorit în realitate cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată ce familie superbă au împreună!

,
actorii din serialul fiica ambasadorului

Bulent Şakrak, in rolul afaceristului Kahraman Boz in serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Actorul Bülent Şakrak, care a jucat rolul afaceristului Kahraman Boz în serialul Fiica ambasadorului, este căsătorit cu o celebra colegă de breaslă.


In articol:

Celebrul Bülent Şakrak, care a dat viață personajului Kahraman in serialul Fiica ambasadorului, are 44 de ani și circa douăzeci de ani de experiență pe platourile de filmare, atât în calitate de actor, cât și că prezentator de televiziune.

Acesta s-a remarcat drept un actor extrem de talentat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și de atunci a evoluat pas cu pas către carieră strălucită de astăzi. În viață personală, Bülent Şakrak este un bărbat fericit și împlinit alături de soția să, renumită actrița Ceyda Düvenci și de băiețelul lor, în vârstă de patru ani.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Bülent Şakrak, alaturi de actuala sa sotie

[Sursa foto: Instagram Bülent Şakrak]

Kahraman Boz din Fiica ambasadorului, căsătorit cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia!

Bülent Şakrak s-a născut în anul 1977 în Istanbul, acolo unde a crescut și a studiat peste ani. La îndemnul părinților săi, tânărul Bulent a decis să urmeze studiile Facultății de Teatru și Film din cadrul Conservatorului de Stat al Universității din Istanbul. După absolvirea facultății, Bulent Şakrak a început să lucreze pe scenă Teatrului Müjdat Gezen și a Teatrului Yayla Art Center.

Primul rol jucat pe un platou de filmare a fost în anul 2006, în scurtmetrajul Ona Melek Deme. Apoi au urmat multe alte roluri în seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese și treptat l-au propulsat printre cei mai apreciați actori din Turcia. Și totodată i s-au deschis anumite oportunități de a deveni și prezentator de televiziune. Telespectatorii din România l-au cunoscut recent în distribuția serialului Fiica ambasadorului, în care a dat viață afaceristului Kahraman Boz, un personaj negativ, jucat magistral.

Bülent Şakrak

Bülent Şakrak, alaturi de sotia sa

[Sursa foto: Instagram Bülent Şakrak]

Citeste si: Tragedia cumplită care l-a îngenunchiat pe Kahraman din serialul Fiica ambasadorului! Cum a fost surprins actorul Bülent Şakrak, la înmormântarea celei mai dragi femei din viața sa

Dincolo de platourile de filmare, actorul Bülent Şakrak este un bărbat fericit și împlinit alături de familia să.

După o prima căsnicie eșuată cu actrița Özge Borak, celebrul actor și-a întâlnit marea dragoste. Acesta s-a îndrăgostit iremediabil de o altă colegă de breaslă, talentată și frumoasă Ceyda Düvenci, în vârstă de 44 de ani, care în anul 2015, i-a devenit soție. Iar trei ani mai târziu celebra actrița i-a dăruit un băiețel superb, care le-a pecetluit căsnicia și le-a adus mare fericire și împlinire sufletească.

Bülent Şakrak

Bülent Şakrak, alaturi de familia sa

[Sursa foto: Instagram Bülent Şakrak]

Citeste si: Serialul “Fiica ambasadorului” cucerește România! Kanal D, lider de piață cu episodul difuzat aseară, la nivelul întregii țări și la orașe

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizie istorică a UE: Maşinile pe benzină şi motorină, interzise. Cum îi va afecta măsura pe români

Uraz Kaygılaroğlu, Gediz, din serialul Fiica ambasadorului, este un tată model

Declinul unui rocker

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Fiica ambasadorului, Sancar, in pericol de moarte

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies