Serialul “Fiica ambasadorului” cucerește România! Kanal D, lider de piață cu episodul difuzat aseară, la nivelul întregii țări și la orașe

,

Minutul de maximă audiență, atins la 20:52, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste 1.8 milioane (1.810.000) de fani ai serialului.


In articol:

Miercuri, 19 ianuarie, Kanal D a spulberat concurența cu serialul fenomen “Fiica ambasadorului”, clasându-se pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe două categorii de public monitorizate. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de piață, atât pe targetul Național, cât și pe cel All Urban.

Serialul “Fiica ambasadorului” cucerește România!

În ceea ce privește publicul din întreaga țară, epiosodul difuzat aseară a cumulat o cotă de piață de peste 20% și o medie de telespectatori, în fiecare minut al difuzării, pe întreaga durată a difuzării, de 1.475.000 de fani.

Citeste si: Ele au fost marile iubiri ale celebrului Engin Akyürek, actorul principal din serialul Fiica ambasadorului! Care au fost superbele femei ce i-au furat mințile chipesului actor!

actorii din serialul fiica ambasadorului

Actorii din serialul Fiica ambasadorului

[Sursa foto: Instagram Engin Akyurek]

Aseară, în intervalul difuzării serialului, Kanal D a surclasat celelalte stații concurente, cu 8.4 puncte de rating și 20,3% cota de piață, pe targetul Național, și 6,4 puncte de rating și 16,4% cota de piață, pe targetul all Urban.

Minutul de maximă audiență, atins la 20:52, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste 1.8 milioane (1.810.000) de fani ai serialului.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Serialul Fiica ambasadorului a cucerit publicul din Romania

[Sursa foto: Kantar Media Romania]

Citeste si: Kavruk- Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, căsătorit cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată imagini inedite de la nunta celor doi actori din 2017!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Şofer mort într-un accident cu impact devastator în Neamţ. Ce au surprins camerele de supraveghere VIDEO

Kavruk - Pârlitul din serialul Fiica ambasadorului, căsătorit cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată imagini inedite de la nunta celor doi actori din 2017!

SCAPĂ Elena Udrea astăzi de PUȘCĂRIE? Declarația făcută de avocatul său

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Gediz din serialul Fiica ambasadorului, schimbare uluitoare de look, pentru noul lui proiect! Iată cum a fost nevoit actorul Uraz Kaygılaroğlu să își vopsească părul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies