În plină perioadă de vacanță, Delta Siretului este o destinație care oferă turiștilor atracții naturale multiple, o multitudine de activități de agrement și cazări inedite. Si gurmanzii vor avea parte de o <călătorie> culinară ce le va încânta papilele gustative, experimentând pestele in cele mai variate preparate- afumaturi in zacusca, jumari de sturion, de mourn, caviar, saramura de sturion la jar, sturion la protap sau muschi de vita sau pui la jar. Inovația merge mână-n mână cu tradiția pescărească și dă naștere unor bucate de poveste. Echilibrul în folosirea ingredientelor aduce după sine în farfurie gusturi într-o deplină armonie.
Sambata, “ROventura” va invita sa descoperiti Delta Siretului
Delta Siretului are atracții turistice pentru toate gusturile. Luciul de apă, întinderea de stuf, îndiguirile naturale, totul este o reușită armonie între dezvoltarea naturală și munca omului, din ultimii zece ani.
Iubitorii de călătorii se vor îndrăgosti de acest loc, fie de o căsuță plutitoare, de un bungalow cu ponton ori de o căsuța de pe insula ce pare că stăpnește tot luciul de apă din jur. În
Citește si: Doliu în România! A murit Roxana Moise de la Exatlon
Imaginați-vă toate acestea în imagini și nu ratați o nuă ediție de colecție a emisiunii <ROventura>, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D cu George Mihai si Andreea Străvoiu!
Citeste si: Sâmbătă, de la ora 15:00, în „ROventura”, călătorie de poveste, la poalele Bucegilor