Sâmbătă, începând cu ora 15.00, echipa ROventura vă invită într-un periplu ce se întinde din Țara Zărandului până în dulcea Moldovă

,

George Mihai și Andreea Străvoiu invită telespectatorii Kanal D într-o călătorie spectaculoasă, care începe cu o plimbare plină de adrenalină cu motodeltaplanul, pornind de la Aeroclubul din Șiria, cu o vizită la mănăstirea Feredeu, în Țara Zărandului, si incheindu-se in Delta Siretului. Toate popasurile sunt condimentate cu povești, istorii si oameni care îmbogătesc frumusetea acestor meleaguri.

Ediția de sâmbăta oferă alternative de vacanță tuturor, fie ei iubitori de senzații tari sau locuri de poveste. Îndrăgostiții de zbor sau cei curioși sa afle cum se vede lumea de la bordul unui motodeltaplan, găsesc toate informațiile legate de acest tip de agrement pentru a se putea bucura de o experiență desăvârșită.

Amatorii de liniște se pot reculege în natură sau să își hrănească sufletul vizitând mănăstirea Feredeu, locul în care se opresc toți cei care vin să vadă cetatea și celelalte frumuseți din zona Siria.

Roventurienii vor face un scurt popas și la Cetatea Ineului, locul din care merită să începi descoperirea salbei de nestemate înșirate pe valea Crișului Alb.

Citeste si: Sâmbătă, de la 15:00, în ”ROventura”, călătorie de poveste în Țara Bârsei

George Mihai și Andreea Străvoiu iși vor încheia călătoria de sâmbătă în Delta Siretului, unde invită telespectatorii să descopere Raiul pe Pământ și modul in care omul chiar sfințește locul. Căsuțe în copac, bungalow-uri, corturi în stil glamping și case plutitoare, toate acestea își așteaptă turiștii dornici de relaxare in natură. Luciul de apă, întinderea de stuf, îndiguirile naturale, totul e o reușită armonie între dezvoltarea naturală și munca omului, din ultimii ani. Sute de turiști vin aici în fiecare weekend măcar pentru o masă și o plimbare cu barca.

Dacă vreți să vă inspirați pentru o escapadă de weekend sau o vacanță în familie, nu ratați o noua ediție <ROventura> sâmbătă, de la ora 15.00, la Kanal D.

Citeste si: Sâmbătă, la “ROventura”, descoperiți frumusețile zonei Siriului

 

Citește-ne pe

Citește și:

EXCLUSIV Bărbatul cu probleme psihice care şi-a măcelărit familia, în Argeş, nu mai fusese evaluat de o comisie din 2004

Sâmbătă, de la 15:00, în ”ROventura”, călătorie de poveste în Țara Bârsei

Franța începe vaccinarea contra variolei maimuței: 'În comunitatea gay există o realitate a întâlnirilor ușoare'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Sâmbătă, de la ora 15:00, în „ROventura”, călătorie de poveste, la poalele Bucegilor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies