Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Bilbor, un ținut de poveste

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 iun 2024, 19:53
video Foto(4)

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție ”ROventura”, prezentată de George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kaanal D.

”ROventura” ne invită sâmbătă, de la ora 14:45, sa vizionam o nouă ediție a emisiunii, la Kanal D, să pornim într-o călătorie inedită, pe firul apei, în comuna celor 700 de izvoare, una dintre cele mai frumoase depresiuni de la poalele Călimanilor.

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Bilbor, un ținut de poveste

Bilbor este comuna situată la cea mai înaltă altitudine din județul Harghita, un loc în care respiri un aer puternic ozonat, cunoscut ca fiind unul dintre cele mai curate din țară.

Citește și: Emisiunea "ROventura", premiul de excelență în cadrul Galei Aniversare a prestigioasei publicații "Hayat"

Zestrea naturală a zonei este una generoasă și ar putea genera și un potențial turistic fabulos.

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, vom face o scurtă vizită și la fabrica de îmbuteliere a apei minerale, dar îi vom cunoaște, pe îndelete, și pe oamenii acestor meleaguri care ne vor oferi, pe lânga ospitalitate, o experiența culinară autentică.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Citește și: Sâmbătă, de la ora 14:45, în “ROventura”, Incursiune de poveste, in inima Maramureșului, la Vișeu de Sus

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție ”ROventura”, prezentată de George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kaanal D.

 

 


Astăzi, 22 iulie, este ziua de naștere a Juliei, care a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Cu această ocazie specială, prietenii și fanii ei nu au întârziat să îi transmită „La mulți ani!”.