Sambata aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe urmele tradiției, în Munții Stânișoarei!

,

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție „ROventura” ne invită la o cură de sănătate și bucurie pentru suflet și trup, pe frumoasa vale a Bistriței, în Neamț.


In articol:

George Mihai și Andreea Străvoiu merg pe urmele tradiției, în munții Stânișoarei, tocmai de la poalele Olimpului Moldovei. Nelipsite vor fi bucatele delicioase de la stână, și un popas pe cinste la pensiunea gazdelor emisiunii, dar și aventura, de care avem parte din plin în parcul de distracții din Durău.

„ROventura”, pe urmele tradiției, în Munții Stânișoarei, sambata, de la ora 15:00 

Prima oprire a călătorilor noștri, George si Andreea, are loc la stână, iar plimbarea până acolo este un spectacol, <parte> din oferta premium, pentru grupurile de turiști dornice să-și petreacă o zi la stâna din singurătatea muntelui. Zona aceasta păstrează încă arii vaste de natură nealterată, de cărări necălcate decât de mioare, ciobani și fiare ale pădurii. Mai mult, belșugul și armonia, dar și savoarea și culoarea bucatelor, cum întâlnești în ceaunele moldovenilor, rar ne este dat să găsim. E nevoie de focuri strașnice sub ceaune și grătar deopotrivă. Mai apoi se cer produse proaspete și mâini dibace, de moldovence încercate și cu muncă grea, dar și cu finețurile din bucătărie. 

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Ținutul Neamțului

Oieritul, sfântă îndeletnicire strămoșească, înnobilează și astăzi pe cei care se căznesc cu mioarele în singurătatea muntelui, spre bucuria pântecelor semenilor de pe vale.

Dar adevărata împlinire sufletească o simți  gustând din cașul și friptura de oaie chiar aici, sus, pe crestele domoale. Fiecare zi petrecută la pensiunea de la poalele Ceahlăului e o binecuvântare. Locul e plin de colțișoare tihnite, dar și de activități de relaxare. Durău Park, un loc în inima stațiunii, adună laolaltă turiștii sosiți pe aceste meleaguri. La Durău, lucrurile se mișcă în direcția bună, cel puțin în privința ospitalității și a turismului de aventură.

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție “ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Citeste si: ROventura ajunge sambata aceasta prin satele pitoresti din Dobrogea de Nord!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Ținutul Neamțului

Premierul Ciucă, prima reacție la confirmarea tulpinii Omicron în România: 'Voi dispune măsuri. Nicio clipă nu trebuie pierdută'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

ROventura ajunge sambata aceasta prin satele pitoresti din Dobrogea de Nord!

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Dârmoxa, paradisul bucovinean

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies