Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Dârmoxa, paradisul bucovinean

,
Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu

”ROventura” ne poartă pașii prin paradisul bucovinean, Dârmoxa

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, la Kanal D.


In articol:

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, ”ROventura” ne poartă pașii prin paradisul bucovinean, Dârmoxa, un petic de o frumusețe unică, din munții Bistriței. 

”ROventura”, sambăta de la ora 15:00: Dârmoxa, paradisul bucovinean

George Mihai și Andreea Străvoiu ne invită la o expediție prin Edenul bucovinean alături de Mircea, îmblânzitorul de cerbi, Irina, mezina neînfricată, și Adi, prietenul de nădejde al familiei.

Un traseu inedit care poate fi făcut atât la pas, dar și la bordul unui autoturism.

Primul popas are loc la Stână, locul unde viața păstorilor bucovineni curge liniștit, în singurătatea muntelui. Puține sunt lucrurile care tulbură echilibrul și armonia traiului greu, dar frumos, de la stână. Hoinăreala călătorilor noștri prin munți se termină acolo de unde au plecat, pe domeniul turistic de la Dârmoxa, la crescătoria de cerbi.

Cervidele trăiesc aici poate chiar mai bine decât în sălbăticie. Pentru ele bate toată lumea drumul până în leagănul munților de la Dârmoxa. Chiar dacă acum, în perioada boncănitului, a împerecherii, cerbii nu sunt cei mai prietenoși.

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, la Kanal D.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sambata aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe urmele tradiției, în Munții Stânișoarei!

Frica și restricțiile funcționează: RECORD de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore cu prima doză

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Doctorul minune episodul 43 rezumat: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, Nazli trece din nou prin momente dificile!

Gestul cutremurător făcut de Ionuț Cercel în memoria tatălui său. Petrică Cercel a lăsat o ultimă piesă înainte să treacă în neființă: ”Tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies