Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, incursiune de poveste pe tărâmul îmbrățișat de ape!

,
Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
ROventura va prezinta sambata, de la ora 15:00, o noua destinatie de poveste.[Sursa foto: Captură KANAL D]

„ROventura” ne poartă pașii, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Gura Portiței.


In articol:

Cu un picior în valurile Mării Negre și cu altul în paradisul Rezervației Biosferei Delta Dunării, așa ne vom simți alături de George Mihai și Andreea Stravoiu, gazdele emisiunii ROventura, deoarece pornim într-o incursiune de poveste din Dobrogea, către Jurilovca, cu destinația finală Gura Portiței.

Sambata, 19 iunie: „ROventura”, calatorie de poveste pe tărâmul îmbrățișat de ape!

Călătorii noștri dau startul „Roventurii” din Jurilovca, lacul Golovița, spre limba de pământ ce separă și <unește>, în același timp, două lumi de apă. Una dintre cele mai fermecătoare limbi de pământ de la Marea Neagră, insula atrage anual mii de turiști vrăjiți de frumusețea plajei, de sălbăticia arealului deltaic și de bucatele pescărești. Două generoase colțișoare de Rai, la distanță de o plimbare la pas, oameni frumoși și bucate pescărești de poveste, asta ne-așteaptă imediat ce vom pune piciorul în satul de vacanță.

Această fâșie de pământ, Plaja Gura Portiței, a fost descoperită în 1736 și amenajată pentru turism abia in urma cu doua decenii.  Aici ajunge doar cine vrea cu adevărat să o facă, și cu siguranță nu regretă nimeni, după ce reușește să se bucure de tot ce oferă acest paradis natural, creat de Natură și Om, în armonie deplină.

Citeste si: ROventura vă poartă pașii la Gura Portiței! Una dintre cele mai fermecătoare limbi de pământ de la Marea Neagră! Haideți să descoperiți un colț de Rai, alături de Andreea și George, sâmbătă, 19 iunie, de la ora 15:00, la Kanal D!

Roventurienii noștri se desprind cu greu de plajă, pentru a-și îndrepta pașii spre podul care separă insula principală de alta, mai mică, unde se află, practic, un sat lipovenesc autentic, în miniatură.

Zona protejată Leahova e Raiul de la o aruncătură de băț, pe care îl poți admira chiar de pe propria terasă, suspendată deasupra apei iar momentul artistic tradițional al rușilor lipoveni din Jurilovca e tot ce mai lipsea, pentru tabloul acestei zile să fie o capodoperă.

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție “ROventura”, cu George Mihai și Andreea Stravoiu, la Kanal D.

Citeste si: Andreea Străvoiu și George Mihai au ascultat chemarea Mării și au ajuns la Năvodari! Laurentiu Duta, artist celebru, cetățean de onoare și un veritabil ambasador al Dobrogei, le-a fost ghid printre amintirile copilăriei petrecute pe litoral!

 

Citește-ne pe
Citește și:

ROventura vă poartă pașii la Gura Portiței! Una dintre cele mai fermecătoare limbi de pământ de la Marea Neagră! Haideți să descoperiți un colț de Rai, alături de Andreea și...

Rareş Bogdan îi arată obrazul lui Ludovic Orban: E prima dată în 30 de ani când preşedintele partidului nu a plecat frumos de la conducere

Laurențiu Reghecamf surprins în vacanță cu adevărata amantă. Nu este Florentina Raiciu. Anamaria Prodan, reacție neașteptată

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, călătorie în Orașul – Cenușăreasă al litoralului românesc!

Andreea Străvoiu și George Mihai au ascultat chemarea Mării și au ajuns la Năvodari! Laurentiu Duta, artist celebru, cetățean de onoare și un veritabil ambasador al Dobrogei,...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies