Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, călătorie în Orașul – Cenușăreasă al litoralului românesc!

,
Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
ROventura va prezinta sambata, de la ora 15:00, o noua destinatie de poveste.[Sursa foto: Captură KANAL D]

”ROventura” ne invită, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, să vizităm locul unde soarele "sărută" marea, altfel spus, în Orașul – Cenușăreasă al litoralului românesc, Năvodari.


In articol:

George Mihai și Andreea Străvoiu au ascultat chemarea Mării și au ajuns la Năvodari, locul unde Laurentiu Duță, artist cunoscut de o țară întreagă, un cetățean de onoare și un veritabil ambasador al Dobrogei, le este ghid printre amintirile copilăriei sale petrecute pe litoral, pentru ca apoi să "poposim", pentru o petrecere pe cinste, pe primul yacht catamaran din România.

”ROventura”, sâmbăta, 12 iunie, de la ora 15:00, incursiune in Orașul – Cenușăreasă al litoralului românesc!

La granița dintre sălbăticia plajelor din Corbu sau Vadu și opulența celor din Mamaia, Năvodari,  se conturează a fi cea mai nouă destinație turistică de la malul Mării Negre și una dintre cele mai căutate. Iar asta se datorează și oamenilor care sfințesc locul. În zilele noastre, aici sunt zeci de mii de locuri de cazare, chiar cu vedere la mare.

Așa cum se spune, cel mai bine cunoști un loc prin oamenii săi de seamă, iar pentru Laurențiu, Năvodari înseamnă acasă, iar malul Mării Negre – locul de joacă din copilărie.  Cel mai cunoscut năvodărean și unul dintre cei mai iubiți dobrogeni, artistul își confundă imaginea cu cea a comunității din nordul litoralului românesc și nu e puțin lucru ca, de peste 20 de ani, versurile tale să fie pe buzele românilor.

Roventurienii se despart, apoi, de plajele pregătite să-și aștepte iubitorii de băi de soare, pentru a ne purta pașii, împreună cu Laurențiu, prin inima orașului. Vizităm, de data aceasta, studioul artistului, un loc care poate fi considerat un altar al muzicii Dance din România, pentru că de aici au plecat, spre urechile oamenilor, sute de piese fredonate și astăzi.

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Citeste si: Andreea Străvoiu și George Mihai au ascultat chemarea Mării și au ajuns la Năvodari! Laurentiu Duta, artist celebru, cetățean de onoare și un veritabil ambasador al Dobrogei, le-a fost ghid printre amintirile copilăriei petrecute pe litoral!

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”: Incursiune de poveste pe plaiuri dobrogene

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Abuzurile la care a fost supus Nicu Ceaușescu în închisoare, date în vileag abia acum de Serghei Mizil: ”Îi puneau filmul cu execuţia de câteva ori pe zi, ca să-l distrugă psihic”

Finanțiștii ÎL LAUDĂ pe Cîțu: În plină PANDEMIE, economia României dă clasă țărilor dezvoltate

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Amendă de peste 1.300 de lei pentru șoferii care fac asta! Este total interzis să ai asta în portbagaj iarna

Victor Ciorbea, invitat duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Ați scăpat de închisoare ca prin urechile acului?”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies