Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, călătorie de neuitat pe plaiurile Muscelului!

,
Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
ROventura va prezinta sambata, de la ora 15:00, o noua destinatie de poveste[Sursa foto: Captură KANAL D]

”ROventura” ne poartă pașii, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, pe plaiurile Muscelului, pe urmele tradiției nepieritoare, din coasta primei capitale a Țării Românești.


In articol:

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne vom bucura de frumuseți naturale unice, precum și de minunile create de oamenii locului, pentru turiști. Prima oprire a călătorilor noștri este la Muzeul Automobilului Romanesc din Câmpulung, ”casa” singurei mașini sută la sută românești, ARO. 

Sâmbăta la ”ROventura”: călătorie de neuitat pe meleagurile Muscelului!

ARO a fost și este mândria muscelenilor și a românilor, deopotrivă, fiind singurul automobil de serie conceput și fabricat în întregime în țară. Dintr-un <vis> într-altul, așa călătorim astăzi, uluiți de tot ce ne înconjoară în curtea satului muscelean turistic, ridicat din temelii. În tot confortul acesta, care respiră căldura căminelor de odinioară, suntem îmbrățișați de peisaje de basm și vom fi răsfățați cu bucate de poveste.

Roventurienii își continuă plimbarea pe valea Bratiei, iar de la talpa muntelui, pe albia râului, prin codrii deși ori peste coamele pleșuve, traseele de off-road ajung până în golul alpin, dar și pe un traseu mai scurt te poți bucura de aventură, din plin.

Aventura călătorilor noștri se oprește în vatra satului muscelean, oază de tradiție și casa unor minunate născociri culinare.

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, ”ROventura” pentru o călătorie de neuitat, pe plaiurile Muscelului, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Citeste si: ROventura vă poartă săptămâna aceasta în lumea fascinantă a satului muscelean! Vă dăm o sumedenie de motive să vizitați colțișorul acesta de Rai sâmbătă, 10 iulie, de la ora 15:00, la Kanal D!

Citeste si: Comorile ascunse ale Banatului, sambata, 3 iulie, la "ROventura", de la ora 15:00, pe Kanal D!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

ROventura vă poartă săptămâna aceasta în lumea fascinantă a satului muscelean! Vă dăm o sumedenie de motive să vizitați colțișorul acesta de Rai sâmbătă, 10 iulie, de la ora...

VIDEO A murit și ultimul campion mondial în viață de la turneul din 1954

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, Dobrogea, străvechi pământ românesc, îmbrățișat de apă

Comorile ascunse ale Banatului, sambata, 3 iulie, la "ROventura", de la ora 15:00, pe Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies