ROventura vă poartă săptămâna aceasta în lumea fascinantă a satului muscelean! Vă dăm o sumedenie de motive să vizitați colțișorul acesta de Rai sâmbătă, 10 iulie, de la ora 15:00, la Kanal D!

,

Ne vom bucura împreună de frumuseți naturale unice, precum și de minunile create de oamenii locului, pentru turiști! În șaua calului, pe jos sau în bătrânul IMS, fabricat la Câmpulung, descoperirea zonei te lasă mut de uimire!


In articol:

Dupa ce sambata trecuta, Andreea Stravoiu si George Mihai v-au prezentat comorile ascunse ale Banatului, taramul minunat al insulei Ostrov, un mic paradis al pasarilor si al cailor salbatici, saptamana aceasta, cei doi roventurieri va poarta pasii in lumea fascinanta a satului muscelean, mai precis pe meleagurile Muscelului, pe urmele traditiei populare nemuritoare, din prima capitala a Tarii Romanesti.

Sambata, 10 iulie, la ROventura: Andreea Stravoiu si George Mihai ajung pe plaiurile Muscelului!

Andreea si George vor face un prim popas in calatoria lor, la Muzeul Automobilului, care a fost infiintat in urma cu 15 ani si detine in patrimoniu peste 50 de masini. La Campulung Muscel a existat fabrica de vehicule ARO, precum si prima scoala de ucenici din anii '50. Fabrica de masini ARO a fost si va ramane mandria muscelenilor si a romanilor, deopotrivă, autovehiculul ARO fiind singura masina de serie proiectata si construita in intregime in Romania.

Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
George Mihai si Andreea Stravoiu, popas la Muzeul Automobilului ARO din Campulung Muscel[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, incursiune de poveste pe tărâmul îmbrățișat de ape!

De la fascinantul Muzeu al Automobilului, gazdele emisiunii ROventura purced spre noi locatii incantatoare din zona Muscelului.

Acestia vor ajunge intr-un sat turistic muscelean, unde vor intalni peisaje de poveste, dar se vor bucura si de un adevarat festin culinar specific muscelean.

Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
Andreea si George vor vizita zona Muscelului cu peisaje de basm[Sursa foto: Captură KANAL D]

Si totodata Andreea si George vor avea parte si o experienta inedita, cateva lectii de echitatie, dar si o plimbare minunata cu trasura ca pe vremuri. Ulterior cei doi roventurieri vor beneficia de portie zdravana de adrenalina si mult zgomot de motoare, intr-o cursa pe ATV-uri pe Valea Bratiei.

Nu pierdeti o noua editie incantatoare ROventura, pe meleagurile de poveste ale Muscelului, prezentata de Andreea si George, sambata, 10 iulie, de la ora 15:00, la Kanal D!

Citeste si: Comorile ascunse ale Banatului, sambata, 3 iulie, la "ROventura", de la ora 15:00, pe Kanal D!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, Dobrogea, străvechi pământ românesc, îmbrățișat de apă

Fenomenul Emmei Răduceanu: Popularitatea jucătoarei cu origini române a explodat, depășind-o pe cea a lui Andy Murray

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, incursiune de poveste pe tărâmul îmbrățișat de ape!

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, călătorie în Orașul – Cenușăreasă al litoralului românesc!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies