Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „Roventura”, Brăila - orașul cosmopolit, port la Dunăre!

,

„Roventura” își păstrează obiceiul și ne poartă, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, într-unul dintre cele mai frumoase orașe-port la Dunăre din România, Brăila.


In articol:

Orașul cosmopolit, port la Dunăre, are încă o sumedenie de povești frumoase, numai bune de descoperit, iar George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele „Roventura”, ne promit un periplu inedit pe noul pod de peste Dunăre, la asfințit, dar și imagini inedite de la <bordul> unui hotel plutitor.

„Roventura”, 17 iulie, de la ora 15:00, la Kanal D: Brăila - orașul cosmopolit, port la Dunăre!

Dunărea spectaculoasă și orașul cu parfum de demult fac din Brăila un loc care are încă multe de arătat. Brăila, zona veche, mustește de frumos și te întoarce, cu fiecare pas și fiecare poveste, înapoi în vremurile înfloritoare ale orașului-port, atunci când, în urmă cu mai bine de o sută de ani, prăvăliile negustorilor turci, greci, italieni, evrei erau la tot pasul, iar Brăila trăia timpuri înfloritoare.

Călătorii noștri ajung, apoi, la Baldovinești, pe coasta Brăilei, într-un loc numai bun de relaxat. Amplasat ideal, în buza apei, restaurantul complexului turistic ne oferă bucuria unei priveliști nepereche, dar și spectacolul unei lecții de gătit, alături de un bucătar pasionat și foarte bine pregătit.

Roventurienii parcă nu se dau duși din minunatul loc, însă își doresc ne arate alte câteva din frumusețile nedescoperite ale Brăilei. Fără

a știrbi din frumusețea unei vacanțe la una din pensiunile de pe uscatul Deltei, un sejur la bordul unui hotel plutitor și o croazieră pe Dunăre, la asfințit, e ceva ce nu trebuie ratat!

Peste Dunăre se înalță, măreață, cea mai impresionantă lucrare de infrastructură din România ultimilor 30 de ani. Acesta poate fi considerat un pod al recordurilor, fiind cel mai înalt și cel mai lung din țară, dar și al treilea din Europa, chiar mai lung și decât celebrul Golden Gate din San Francisco, California.

Nu ratați sâmbătă această, de la ora 15:00, o nouă ediție “ROventura”, cu George Mihai și Andreea Stravoiu, la Kanal D. 

Citeste si: Andreea Străvoiu și George Mihai au ascultat chemarea Mării și au ajuns la Năvodari! Laurentiu Duta, artist celebru, cetățean de onoare și un veritabil ambasador al Dobrogei, le-a fost ghid printre amintirile copilăriei petrecute pe litoral!

Citeste si: ROventura vă poartă săptămâna aceasta în lumea fascinantă a satului muscelean! Vă dăm o sumedenie de motive să vizitați colțișorul acesta de Rai sâmbătă, 10 iulie, de la ora 15:00, la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andreea Stravoiu si George Mihai invart "Roata Norocului", duminica, 18 iulie, intr-o noua editie de senzatie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Ciolacu nu vrea o altă variantă decât cea a alegerilor anticipate: Iohannis nu trebuia să formeze un guvern din pierzători

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, călătorie de neuitat pe plaiurile Muscelului!

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, Dobrogea, străvechi pământ românesc, îmbrățișat de apă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies