Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, aventură de neuitat în Comandău!

,

”ROventura” vă propune sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, o experiență memorabilă, la munte, pe vechea rută comercială ce lega Țara Românească de Transilvania.


In articol:

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii ROventura, ajung la Comandău, pentru a se bucura de ultimele zile de iarnă, dar pentru a ne arata toate atracțiile din perla montană a Covasnei.

”ROventura”, o experiență memorabilă, la Comadau, in Covasna!

Mulți români ajung aici atrași de virginitatea zonei dar și de faptul că este, încă, un loc aerisit, departe de aglomerația celor mai cunoscute stațiuni montane. 

Pe lângă traseele montane, Comandău ne ademenește cu peisaje splendide, și nămeți ca-n copilărie, iar locul acesta a fost, în ultimii ani, pe buzele tuturor, pentru peisajele sale fabuloase, dar și pentru oferta sa bogată în Turism de Aventură.

Plimbările cu snowmobilul spre Vârful Lăcăuți te cuceresc, fără-ndoială, iar aventura și adrenalina devin hrană pentru suflet, cu fiecare kilometru așternut sub șinele saniei cu motor.

După așa o <roventură>, călătorii noștri poposesc la o stână de poveste, un adevărat refugiu pentru iubitorii muntelui, pe timp de iarnă, loc în care ne vom bucura de o gustare haiducească, tradițională iar experiența n-ar fi completă dacă n-ar fi popasul acesta, în care să apuci să și guști o parte din tradiția covăsneană autentică.

Nu ratați o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

ROventura ajunge sambata pe plaiuri moldave, la Targu Ocna

România, contribuţie decisivă la acţiunea UE împotriva regimului din Belrus/ Aurescu prezintă şi strategia României în relaţia cu Rusia

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

ROventura ajunge la Comandău, în ultimele zile de iarnă, pentru o aventură de neuitat! Vă arătăm toate atracțiile din perla montană a Covasnei, sâmbătă, 20 martie, de la ora...

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, de la iarna din Câmpulung Moldovenesc, direct către primăvara din Moinești

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies