George și Andreea își iau rămas bun de la anotimpul rece, pe Pârtia Rarău, care îi așteaptă încă pe iubitorii sporturilor de iarnă cu zăpadă din belșug! Nu ratați ROventura, sâmbătă, 6 martie, ora 15:00, la Kanal D!

,
Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
Roventura ajunge in dulcea si frumoasa Bucovina!

Întâlnirea cu primăvara are loc mai jos, la Moinești, unde parcă s-a revărsat tot belșugul din cămările moldovenilor pe masa alor noștri călători.


In articol:

Bate vânt de primăvară-n țară insa în dulcea si frumoasa Bucovina, iarna pare că nu și-a spus încă ultimul cuvânt. Mai ales la poalele Muntilor Rarău, unde pârtia de schi îi așteaptă încă pe iubitorii zapezii.

George Mihai si Andreea Stravoiu ajung din nou in frumoasa Bucovina!

George și Andreea isi incep calatoria prin Bucovina cu un prim popas pe partia de la Campulung Moldovenesc. Amenajată impecabil și cu zăpadă din belșug, pârtia de la Câmpulung Moldovenesc a început să fie descoperită de tot mai mulți iubitori ai sporturilor de iarnă.

Roventurierii ajung din nou la prietenul lor Solo, un promotor al Bucovinei, care ii gazduieste de fiecare data. Este omul care le-ncearcă pe toate și se transformă, astfel, în ghidul perfect. Zona împădurită a versantului Nordic, parte din masivul Rarău, nu reprezintă doar condițiile perfecte pentru schi dar și un tablou de frumusețe pură, bucovineană.

George Mihai va incerca din nou placa de snowboarding, chiar daca e posibil sa ia multe cazaturi, insa isi doreste atat de mult sa invete incat nimic nu-l opreste. Astfel, Andreea si George sunt pregătiți acum pentru o lecție de sporturi de iarnă, pe una dintre cele mai bune pârtii de schi din țară.

Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
George Mihai se incumeta sa invete sa se dea cu placa pe partia din Campulung Moldovenesc.

Dacă pentru George totul pare extrem de dificil, Andreea pare mai obisnuita cu sporturile de iarna. E firesc cumva, deoarece a copilărit aproape de pârtiile din zona Brașovului. Mii de pasionați ai sporturilor zăpezii ajung pe Rarău, în fiecare săptămână. Bucovina chiar a devenit o atracție importantă și pentru iubitorii de aventură, fie ei profesioniști sau amatori.

Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
Andreea este o iubitoare a sporturilor de iarna.

Dupa aventurile pe partia din Campulung Moldovenesc, Andreea si George se indreapta spre alte locuri de poveste din Bucovina, acolo unde George se va simti sigur mai in largul sau, decat pe partie.

Astfel, pasii ii poarta spre Moinești, oraș băcăuan puțin cunoscut, dar care îmbie acum turiștii la relaxare și tratament.
Parcurile naturale spectaculoase și ospitalitatea moldovenească autentică sunt completările armonioase ale ofertei turistice din, probabil, cea mai nouă stațiune turistică din țară. Singura rezervație naturală de pin negru din județ și una dintre puținele din țară este și unica arie protejată din Moinești.

Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
George Mihai si Andreea Stravoiu, popas in Bucovina, la ROventura, sambata, de la ora 15:00

George si Andreea se vor caza la un complex turistic superb din Moinesti.

Preparatele internaționale celebre, adaptate tradiției culinare a locului, sunt și ele la mare căutare printre oaspeții restaurantului din complex. Festinul va incepe cu o friptura de vită de exceptie. Pastele fierte, împrietenite cu hribi de prin pădurile Moldovei și ulei de măsline din cel bun, ajung să compună un preparat atât de armonios încât nu mai știi cărei bucătării să îl atribui, de fapt. Totul ce ne ajunge pe masă e o împletire de gusturi de excepție și un generos spectacol de culori.
Localnicii care cinează în oraș dar și turiștii care ajung pe Valea Trotușului, cu toții se pot bucura de belșugul de care avem și noi parte, acum.
Andreea si George asteapta cu noi aventuri si cu locuri de poveste si in aceasta sambata, de la ora 15:00, la Roventura, pe Kanal D!

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Bucovina, ținutul gospodarilor

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, o nouă călătorie fabuloasă în Bucovina, pe crestele Călimanilor

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, călătorie de neuitat, pe urmele ”Mărgelatului”

Ucraina arată pisica Rusiei: exercițiu militar de amploare alături de SUA și două țări din Europa

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Bucovina, ținutul gospodarilor

Locuri de poveste, povești cu tâlc și bucate gustoase într-o nouă ediție „ROventura”, sâmbătă, începând cu ora 15.00, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies