Hai cu ROventura într-o călătorie de poveste, pe tărâmul de basm al Bucovinei! Sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D, George și Andreea urcă la bordul celei mai vechi mocănițe din țară, la Moldovița!

,
Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
George Mihai si Andreea Stravoiu, popas in Bucovina, la ROventura, sambata, de la ora 15:00

Cei doi calatori trec apoi pragul unui veritabil laborator de brânzeturi din Gura Humorului. Nu lipsiți, urmează povești de călătorie cu adevărat fabuloase!


In articol:

In aceasta sambata, de la ora 15:00, ”ROventura” va invită intr-o noua calatorie spectaculoasa pe melaegurile din frumoasa si dulcea Bucovină, pentru o experiență culinară de neuitat și o plimbare de senzatie cu cea mai veche mocanita din tara, de la Moldovita.

O calatorie cu mocanita este un adevarat spectacol!

Ce loc mai nimerit să ne apropiem de spiritul Bucovinei adevărate? Perla de la granița cu Ucraina a început să fie redescoperită de turiști, de când pe calea ferată îngustă, veche de 130 de ani, a fost repusă în circulație această mocăniță.

Povestea celei mai vechi mocănițe se scrie, cu fiecare pufăit de abur, zi după zi. Și nimeni n-o cunoaște mai bine decât nea Nelu, mecanicul de locomotiva. Meleaguri de basm, din satele pitorești, ți se dezvăluie altfel, privite din vagoanele bătrânei Huțulca, de la Moldovița la Argel, cât e traseul acestui tren de poveste.

Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
George Mihai si Andreea Stravoiu, va invita intr-o noua calatorie in Bucovina, sambata, de la ora 15:00, la ROventura!

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la “ROventura”, Bucovina, colț de Rai

Bucuria plimbării e întregită de spectacolul culinar care te-așteaptă la capătul celor 12 kilometri. Aici, toata lumea vinde cate ceva.

Nici nu stii ce sa gusti si ce sa-ti cumperi, mai intai. Intreaga comunitate pare ca a renascut, odata cu punerea in circulatie a traseului turistic de mocanita.

Andreea si George ajung la Gura Humorului unde ii asteapta inca o poveste interesanta de descoperit. Sa fii martor la tot procesul prin care trece laptele proaspat pana ajunge sa ia forma unor delicioase branzeturi, e o oportunitate de care vrem sa ne bucuram pe deplin.

De la iaurturi pana la branzeturi proaspete sau afumate si maturate, toate produsele lactate care ies pe poarta fabricii din Gura Humorului poarta amprenta gastronomica puternica a acestei zone, de care noi, recunoastem, ne-am indragostit.

Nu ratati sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, la Kanal D.

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Bucovina, ținutul gospodarilor

Citeste si: Locuri de poveste, povești cu tâlc și bucate gustoase într-o nouă ediție „ROventura”, sâmbătă, începând cu ora 15.00, la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Bucovina, ținutul gospodarilor

Marcel Ciolacu acuză interese FINANCIARE, după ELIMINAREA Renatei Weber: 'Din acest motiv s-au grăbit să înlocuiască ILEGAL Avocatul Poporului'

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, o nouă călătorie fabuloasă în Bucovina, pe crestele Călimanilor

Locuri de poveste, povești cu tâlc și bucate gustoase într-o nouă ediție „ROventura”, sâmbătă, începând cu ora 15.00, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies