Sacrificiul suprem făcut de Valentina, soția lui Marcel Pavel, pentru a putea să fie împreună: „A renunțat la tot pentru mine”. Cât înseamnă gestul acesta pentru artist

Author: Andreea Buinoschi

Violeta Şmîşleaeva este numele soției lui Marcel Pavel

Sursa: Instagram

Marcel Pavel are o relație extrem de specială cu familia lui, iar acest lucru se datorează sacrificiilor pe care amândoi au trebuit să le facă de-a lungul timpului. În cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”, artistul a povestit despre cea mai importantă decizie luată de soția sa.

Marcel Pavel s-a însurat cu femeia mult iubită și, împreună, au trei copii. Acesta primește înțelegerea familiei în ceea ce privește meseria pe care o are, iar persoanele apropiate sunt destul de critice, tocmai pentru ca artistul să facă performanță de fiecare dată.

Marcel Pavel are familia aproape necondiționat

Marcel Pavel are un număr impresionant de fani, dar nu a aflat dacă și copiii lui sunt fanii săi.

Cu toate acestea, solistul a mărturisit că, deși nici soția nu îl laudă, aceasta este destul de critică atunci când vine vorba de performanțele sale artistice.

„Nu știu, nu i-am întrebat! Nu i-am întrebat niciodată. Nu prea (n.r. dacă îl laudă), nici soția mea nu mă laudă. Mie îmi place treaba asta, chiar mă atenționează când ceva nu e bine. Cea mai mare încredere am în mine”, a spus acesta, în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Citește și: „Iubirea adevărată vine să te completeze, nu vine să faci tu sacrificii”. Alexandra Stan face dezvăluiri fără perdea despre trecutul amoros. Ce spune artista despre întemeierea unei familii

Soția lui Marcel Pavel a renunțat la tot pentru el

Violeta Şmîşleaeva este numele soției lui Marcel Pavel. Aceasta este rusoaică, de profesie balerină, dar a renunțat la marea ei pasiune pentru iubire.

Cu toate acestea, Violeta nu i-a reproșat niciodată acest lucru, deoarece a făcut totul din inimă.

„Ea a făcut liceul de coregrafie din Moscova, dar i-am oprit eu avându-l, căsătorindu-se cu mine. A spus că «Eu am venit pentru dragostea și iubirea pe care ți le port». Rezultatul acestei iubiri, copiii noștri”.

După ani de căsnicie, Marcel Pavel a descoperit care sunt ingredientele unei căsnicii fericite și de durată: „Încrederea, respectul reciproc și iubirea.

Dacă dispare iubirea, ceva nu e bine. Iubirea se amplifică și, poate, noi nu ne dăm seama.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Nu trebuie să facem calcule. În iubire, nu se fac calcule. Nu spun acum că am o căsnicie perfectă, că nu ne contrazicem, mai avem câte o ceartă, dar, niciodată, cu înverșunare.

Soția mea, întotdeauna, mă apostrofează atunci când vin de la un concert «Nu ai făcut bine. Trebuia așa. Nu mi-a plăcut acolo»”.

Citește și: „Vei simți ca o gheară care îți strânge sufletul”. Andreea Marin, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră perioadă din viața ei, când s-a confruntat cu depresia

Revenind la plecarea Violetei din Rusia, Marcel Pavel îi este recunoscător pentru efortul depus și o respectă pentru sacrificiul pe care l-a făcut în numele iubirii.

„Faptul că a renunțat la tot pentru mine, pentru iubirea noastră, pentru căsnicia noastră, îi port un mare respect»”, a mai spus acesta.

 

 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!