Vescan, omul care nu a suferit din dragoste, dar care pune durerea oamenilor în cuvinte: „Mă rup ușor, mă detașez”. Artistul nu se lasă condus de sentimente

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 feb 2023, 21:24

Mesajele pieselor lui Vescan sunt profunde și multe persoane se regăsesc în ele

Sursa: Instagram

Vescan este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, deoarece mesajele pieselor sale sunt extrem de puternice și a reușit, în acest fel, să ajungă în sufletele a mii de oameni. Chiar și așa, Vescan nu se lasă pradă emoțiilor, indiferent de natura acestora.

Vescan se bucură de apreciere din partea iubitorilor de muzică și nu numai, datorită pieselor

sale cu un mesaj puternic. În cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra , difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, acesta a declarat că nu se lasă copleșit de ele, indiferent de situație.

Vescan controlează emoțiile, nu ele îl controlează pe el

Mesajele pieselor lui Vescan sunt profunde și multe persoane se regăsesc în ele, doar că artistul nu este atât de sensibil pe

cât pare. Acesta reușește foarte ușor să se detașeze de lucruri și nu se lasă afectat de ele sau de alte persoane.

„Nu prea sunt un om dependent de alți oameni, în general, nu creez o dependență. Eu încerc să fiu destul de logic, nu-mi pare rău că ne despărțim, mă bucur că a fost experiența și că s-a întâmplat.

Citește și: ”Mă enervează când el pleacă” Shondy a recunoscut, în cadrul emisiunii ”Duet cu Alexandra”, cum este să lucreze cu iubitul ei: ”Timpul meu cu mine nu prea există”

Conștientizez foarte rapid ce se întâmplă. Trec și eu prin viață, nu sunt chiar un robot, dar mă rup ușor și asta am observat de mult și nu doar eu. Și ai mei, în jurul meu, au observat. Nu știu dacă e defect sau calitate, dar reușesc să fac chestia asta, să mă detașez”, a povestit Vescan.

Scena nu îl sperie pe Vescan

În ciuda faptului că mai toți artiștii, atunci când urcă pe scenă, au emoții, Vescan nu știe ce sunt acestea, decât pentru o fracțiune de secundă.

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

„Eu nici pe scenă n-am emoții, doar în momentul în care a început piesa și am microfonul în mână, atât, în rest, nu.

Sentimentul de muzică curată, să mă simt acum a fost acum, cu orchestra, nu credeam că poți să îmi aduci ceva în plus. Singurul moment în care aș fi putut să am emoții, dar nu m-am uitat prea des, e când mă uitam la ei (n.r. oamenii din public).

Eram « Băi, ăștia toți pentru piesa mea, ești nebun?! ». Atunci aveam (n.r. emoții la dansurile populare), eram la început.

De multe ori, știu și ce urmează să greșesc, de exemplu. Vreau să cred că e un lucru bun ăsta (n.r. că nu are emoții) și că este datorită experienței.

Citește și: Anisia Gafton, mărturisiri uluitoare din culisele carierei sale! „Nu pun presiune pe mine!” Care a este cea mai mare realizare a sa de pana acum!

Elena Ionescu

Încă nu am cântat la nunți, am refuzat multe și încep să mă gândesc serios că poate trebuie să fac o formulă. Dacă dispar fețele alea albe de masă, și pui o scenă, și stingi luminile, am putea să îți cântăm.

Dacă mă ajuți un pic să creăm un cuib în care să mă simt și eu confortabil, să nu cânt între mese, s-ar putea să accept pe viitor, dar încă mă gândesc la o formulă”, a mai spus artistul.

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”