S-au sărutat în fața tuturor la Survivor România 2021! Momente tandre în fața colegiilor din tabăra! Cine sunt cei doi Faimoși

,
echipa Famosilor
Momente tandre în fața colegiilor din tabăra! Cine sunt cei doi Faimoși

Faimoșii și Războinicii dau tot ce pot în timpul jocului pentru a rămâne în competiție și a ajunge în marea finală. O nouă concurentă s-a alăturat echipei roșie.


In articol:

Survivor România 2021 se află pe primul loc printre preferințele românilor încă de la începutul concursului. Ana Porgras este noua concurentă din echipa Faimoșilor de la Survivor România, însă bruneta nu este complet străină de colegii săi din competiție.

Ana Porgras
Ana Porgras este noua concurentă din echipa Faimoșilor.

Citeste si: Clasament Survivor Romania 2021! Cine sunt cei mai buni concurenți! Surpriza e faimosul de pe ultimul loc!

Ana Porgras are o relație cu un Faimos?!

Dacă majoritatea concurenților se cunosc pentru prima dată în cadrul competiției, se pare că Ana Porgras este deja foarte apropiată de unul dintre concurenți. Ana Porgras îl cunoaște deja foarte bine pe Zanni, de mult timp, iar acum sunt colegi de echipă.

În timp ce Elena Marin încerca să-l găsească pe cel care i-a furat mâncarea, Ana și Zanni au fost surpinși îmbrățișați, iar cei doi par foarte apropiați. Mai mult, Ana a fost surprinsă în timp ce îl săruta pe frunte pe Faimos.

Ana si Zanni
Ana a fost surprinsă în timp ce îl săruta pe frunte pe Zanni.

Mai mult, pe internet circulă o fotografie cu bruneta și Zanni, iar cei doi par foarte apropiați. Ana Porgras este surprinsă în timp ce îi vopsește părul Faimosului. 

Citeste si: Cine castiga Survivor Romania 2021! Daniel Pavel a dezvaluit in premiera ceea ce multi nici nu banuiau vreodata

Ana Porgras si Zanni
Ana Porgras este surprinsă în timp ce îi vopsește părul Faimosului. 

Între cei doi concurenți ar exista strict o relație de prietenie, dar mai multe detalii vor da chiar ei, la Survivor România 2021. Rămâne de văzut dacă relația dintre ei va fi sau nu afectată de provocările din competiție! Edițiile următoare vor scoate la iveală, cu siguranță, mai multe amănunte despre relația lor.

„Avem o relație de prietenie, ne-am apropiat cumva involuntar. Cred că nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu”, a spus fosta gimnastă despre legătura cu Zanni.

Citeste si: Bucurie mare pentru Faimosi si Razboinici! Daniel Pavel a facut anuntul! Cine sunt cei patru concurenti noi care au intrat joi seara la Survivor Romania!

Ana Porgras, primele declarații despre participarea la Survivor

Ana Porgras este pregătită să se alăture Faimoșilor și să ajute echipa să câștige probele. În vârstă de 27 de ani, gimnasta susține că va face provocării Survivor România 2021 pentru că are toleranță fizică.

Ana Porgras
Ana Porgras, primele declarații despre participarea la Survivor

„Cred că voi face față acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viață de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înțelege.

Sunt sensibilă, dar compensez prin forță fizică, sunt tolerantă și văd partea bună a lucrurilor.

Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor',  a declarat Ana Porgras.

Zanni a avut o copilărie grea

Zannidache a crescut la oferfelinat și nu i-a fost deloc ușor nici la o vârstă fragedă. S-a luptat cu foamea și a îndurat bătăi, până în momentul în care a fost adoptat de către o organizație de copii.

Zanni
Zanni a avut o copilărie grea

„Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți.

Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au început îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea...Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul(...).

Citeste si:  Cine este Zannidache de la Survivor Romania 2021! Povestea tulburatoare de viata a Faimosului abandonat de parinti si crescut in orfelinat pana la sase ani

Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă(...). Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zanni 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Transformarea uluitoare a mamei Geta! Femeia s-a machiat si s-a coafat pentru prima data dupa o intreaga viata de munca la stana. Cum arata mama lui Culita Sterp de la Survivor...

Unitățile MOBILE ATI au costat peste UN MILION de dolari: ȘIRUL problemelor survenite la ele

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Imagini in premiera de la nunta lui Alin Salajean cu Diana! Cum a cerut-o de nevasta si cum au aratat cei doi la cununia religioasa

Ce reprezintă tatuajul lui Cosmin Stanciu de la Survivor România: "Amândoi au murit!" Drama neștiută din viața Faimosului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies