Cine castiga Survivor Romania 2021! Daniel Pavel a dezvaluit in premiera ceea ce multi nici nu banuiau vreodata

Author: Alice Popescu
Actualizat: 21 iul 2022, 08:45
Daniel Pavel, dezvaluiri despre castogatorul Survivor Romania 2021
Sursa: Captură KANAL D

Prezentatorul reality-ului Survivor Romania 2021, Daniel Pavel, a dat cateva detalii care rastoarna toate pronosticurile in ce priveste castigatorul competitiei.

Daniel Pavel a facut cateva dezvaluiri din culisele Survivor Romania 2021, detalii de care cei de acasa nu au habar, insa isi doresc cu ardoare sa le afle, mai ales fanii competitiei si sustinatorii fiecarui concurent in parte. Pentru prima data in istoria acestei competitii, prezentatorul face astfel de dezvaluiri si spune exact ce se intampla in spatele camerelor de luat vederi, pe traseu, atunci cand concurentii evolueaza.

De joi, 4 februarie, telespectatorii vor putea urmari o editie cu multe surprize in care noi concurenti vor intra in marea Arena alaturi de Faimosi si Razboinci. Unul dintre ei este Ana Porgras, insa numele celorlati vo fi dezvaluite de insusi Daniel Pavel inaintea jocului pentru Recompensa.

Survivor Romania 2021.Ce se intampla pe platourile de filmare. Detalii pe care nu aveai cum sa le afli vreodata

Citeste si: Survivor Romania 2021, joi, 4 februarie! Cine sunt noii concurenti care fac parte din competitie? Ce vedete vin in echipa Faimosilor

Tot Daniel Pavel a mai dezvaluit si cum decurge o zi la filmari pe traseele Survivor Romania 2021. Eu trebuie sa ma tin dupa ei minut cu minut. Nu am voie sa fac traseele sa nu ma accidentez, dar in minte le fac.

Este un surviving game. E o cursa cu tine insuti. E un set-up de tip film, sunt foarte multe camere, daca e nevoie mai tragem o data, e emotia aia. Eu sunt background-ul. E foarte greu sa comentez si sa nu gafai si sa ai aerul de credibilitate. Nu castiga o echipa, nu mananca decat cocos sau banana. E totul real. Trebuie sa fii echidistant si impartial cu ei. Este o nebunie pentru ca ce nu se vede, este acel freamat cand se aseaza un nor, cand vine ploaia rece, e o tensiune constanta, dar nu trebuie sa afectam concurentii.
Ii opresc cu fluierul, ii pornesc cu fluierul, lavaliera cade, se misca."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Survivor Romania 2021. Cine va ajunge in Marea Finala a competitiei

Citeste si: Cine este noua concurentă din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021? Este brunetă, sexy și plină de tatuaje! IMAGINI EXCLUSIVE de pe teren!

Daniel  a povestit si ce se intampla dupa o zi de filmare, atunci cand camerele se opresc si concurentii se intorc pe insulele lor. Tot el a spus ca nu are control si nu stie ce se intampla cu ei cand ajung in habitatul din jungla, este singurul loc in care nu interactioneaza cu ei. Dupa o zi istovitoare in caldura si cu concurentii, unii demoralizati, altii fericiti, echipa de filmare si de productie se aseaza si fac un fel de debriefing apoi mananca.

Ramanem sa facem cu echipa de la Kanal D  un debriefing, mancam. Suntem sase tari care facem Survivor. L-am cunoscut pe celebrul prezentator al echipei Mexicului, pe Antonio. E uimitor felul cum vorbeste, cum arata platoul lor, insa si la noi totul e superb.

Cat despre finalistii Survivor Romania 2021, Daniel are de spus un singur lucru intr-o anumita ordine. Cei care vor ajunge in Finala nu sunt cei care sunt foarte buni pe traseu, traseul este important, insa cei care vor rezista presiunii psihice din tabara lui, va indura si va gestiona foamea, frigul, nesomnul, demoralizarile si apoi jocurile, aceia vor fi Finalistii. "Concurentii care ajung in Finala sunt cei care vor depasi foamea, frigul, jocurile de culise din fiecare echipa si apoi traseul, asta e ordinea. Cu fiecare joc pierdut, nutrientii scad in corp. E posibil ca echipele care pierd la 6-0, sa isi revina, asa cum ati vazut. Motivatia e totul. Si noi ne dorim spectacol...Este si presiunea grupului. Nu te joci cu Morosanu, Jador sau Culita."

Citeste si: IMAGINI EXCLUSIVE! Locul secret in care se refugiaza Daniel Pavel dupa fiecare competitie Survivor Romania! Razboinicii si Faimosii ar plange daca ar vedea

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!