Andreea Moșneagu, declarații în exclusivitate la Teo Show, după eliminarea de la Survivor România 2021: ”Faimoșii mai mereu se ceartă...”

,
Andreea Moșneagu, declarații  după eliminare
Andreea Moșneagu, declarații în exclusivitate la Teo Show!

Andreea Moșneagu a fost primul concurent din echipa Războinicilor care a părăsit competiția Survivor România 2021, în urma voturilor publicului. Războinica a făcut primele declarații după eliminare, în direct la Teo Show.


In articol:

Andreea a fost o concurentă puternică în competiția Survivor România 2021, în ciuda accidentărilor pe care le-a avut, tot timpul a încercat să dea randament pe trasee. Însă, în ultima perioadă, durerile au fost tot mai mari pentru războinică, cu greu a reușit să facă față provocărilor din concurs.

Ea a fost cea care le-a cerut colegilor de echipă să o nominalizeze pentru a pleca acasă, pentru a nu trage echipa în jos. Andreea a făcut dezvăluiri incredibile despre echipa Faimoșilor în direct la Teo Show.

Andreea Moșneagu dezvăluiri neaștepate despre echipa Faimoșilor

Andreea Moșneagu a intrat în direct la Teo Show din Republica Dominicană, unde încă se află. Războinica a făcut dezvăluiri incredbile despre echipa Faimoșilor, în care tensiunile au înregistrat cote maxime.

Andreea a mărturisit că certurile sunt constante în echipa Faimoșilor, conflictele capătă amploare din orice lucru.

”Da, Faimoșii mai mereu se ceartă pe traseu, chiar dacă ei câștigă sau pierd, sunt mereu tensiuni în echipa lor... Cu siguranță, certurile te vor trage înapoi, ar trebui să se înțeleagă mai bine”,  a declarat Andreea din Republica Dominicană.

Războinica a declarat că, într-adevăr, și în echipa lor au început să apară tesiuni în timpul jocurilor.

În această săptămână Războinicii au pierdut cele mai importante joucuri, jocurile de imuniteate, dar și recompensa suplimentară.

”Au început! Au început scandalurile și la noi din păcate, din cauza foamei, din cauza oboselii, stresul, inevitabil apar certuri.”,  a mai spus Andreea Moșneagu.

Andreea Moșneagu,  declaratii
Andreea Moșneagu, dezvăluiri incredibile

Citeste si: Andreea, eliminata de la Survivor Romania! Primele declaratii

Andreea a mărturisit totul despre eliminarea de la Survivor România

Andreea a mărturisit că ea a fost cea care și-a rugat colegii să o nominalizeze, pentru că durerile de la genuchi au devenit tot mai mari și nu mai putea să dea randament așa cum ar fi trebuit pe tarseu.

”Bineînțeles că m-am așteptat să fiu nominalizată. A fost o strategie a echipei, în beneficiul echipei și în beneficiul meu...În urma discuției am ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi să plec eu, unu la mână pentru a nu trage echipa în jos, pentru că deja se vedea că

nu mai pot să dau randament pe trasee, din cauza durerilor, aveam niște dureri insuportabile, luam câte două pastile de analgezice și tot mă durea foarte tare, genuchiul era foarte inflamat. Și doi la mână pentru sănătatea mea, care este cea mai importantă.”,  a spus Andreea la Teo Show.

Războinica a declarat că a câștigat foarte multe în această competiție, a devenit mult mai răbdătoare, este mult mai calmă, mai echilibrată, lipsa familiei a făcut-o să îi aprecieze mult mai mult.

Citeste si: Razboinica Andreea, eliminata aseara de la „Survivor Romania”! Kanal D, in continuare lider de audienta, pe toate targeturile monitorizate, cu cel mai intens reality

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Razboinica Andreea, eliminata aseara de la „Survivor Romania”! Kanal D, in continuare lider de audienta, pe toate targeturile monitorizate, cu cel mai intens reality

Scandalul de la Foişor face şi alte victime: Mai puţine transplanturi osoase după transformarea spitalului în suport COVID/ INTERVIU

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Andreea, eliminata de la Survivor Romania! Primele declaratii

Cine este Andreea Moșneagu, polițista de frontieră care concurează la Survivor România 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies