Ce reprezintă tatuajul lui Cosmin Stanciu de la Survivor România: "Amândoi au murit!" Drama neștiută din viața Faimosului

,
Cosmin Stanciu
Ce reprezintă tatuajul lui Cosmin Stanciu de la Survivor România?

Cosmin Stanciu de la Survivor România 2021 este un mare campion. Faimosul are legătură cu performanța fizică, fiind un campion internațional. Cu toate acestea, tânărul a trăit o adevărată dramă care i-a marcat viața.


In articol:

Cosmin Stanciu are 33 de ani și este o prezență atletică la Survivor România 2021. Faimosul este deținătorul mai multor medalii în competiții internaționale de karate: multiplu campion național, câștigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a șapte titluri de campion european WUKF și a 6 titluri de campion mondial WUKF.

Cu toate aceste, puțini sunt cei care știu că acesta a trecut printr-o încercare extrem de grea.

Cosmin Stanciu
Cosmin Stanciu de la Survivor România 2021 este un mare campion.

Citeste si: Clasament Survivor Romania 2021! Cine sunt cei mai buni concurenți! Surpriza e faimosul de pe ultimul loc!

Drama din viața lui Cosmin Stanciu de la Survivor

Faimosul care surprinde la Survivor prin agilitatea de pe trasee are o mare durere în suflet! Cosmin Stanciu a rămas fără mamă și fără tată de puțină vreme și, în ciuda faptului că nu dorește să arate nici măcar o slăbiciune pe chip, inima campionului la karate este sfâșiată.

În memoria lor, Cosmin și-a tatuat chipul părinților pe piept. Astfel, ei sunt mereu cu fiul lor, oriunde ar merge. Tot pentru ei, Cosmin Stanciu este hotărât să câștige competiția și să plece acasă cu marele premiu din Republica Dominicană.

"Poate mulți se vor întreba ce reprezintă tatuajul meu.Am și un raspuns, mama și tata! Ambii au murit, dar sunt cu mine peste tot chiar și în Republica Dominicană! Consider că în felul acesta mereu există cineva de acolo de Sus care va avea grija de mine.

Pentru ei, am să câștig.

E greu pentru mine, dar nu pot schimba nimic. Ii port în suflet pe părinții mei și am să le dedic victoriile de pe traseu. Drept dovadă, am un semn pe care îl voi face pentru mama și tatăl meu atunci când voi fi învingător, căci, din nefericire, dacă mama a plecat de pe această lumea, și tata a murit", a mărturisit concurentul 

Cosmin Stanciu
Cosmin Stanciu este antrenor și preparator fizic la CBS Fitness Corner Cluj.

A venit la Survivor ca să câștige, iar acest gând îl are în fiecare probă pe care o duce la bun sfârșit.

Citeste si: Jador de la Survivor România, îmbrăcat în fustă și cu tocuri în picioare! Imaginea care a înnebunit internetul

"Mama era o fană înrăita a emisiunii Exatlon, și, cu siguranță, s-ar fi bucurat pentru mine, să vadă, acum, că am reușit să ajung la un show asemănător, cum este Survivor. Din păcate, ea nu a mai reușit sa vadă acest lucru, a plecat de pe această lume mult prea devreme și mă doare", a declarat Cosmin Stanciu pentru WOWbiz.ro.

Cosmin Stanciu, emoții mari înainte de startul competiției

Cosmin Stanciu a făcut și primele declarații despre participarea sa la sezonul 2 de la Survivor România.

Cosmin Stanciu
Cosmin Stanciu a venit la Survivor ca să câștige.

Citeste si: Motivul pentru care Pepe nu a mers la Survivor România 2021! Ce a spus artistul: "Fac urât, nu mă pot abține"

"Survivor România este cea mai mare provocare din viața mea și cred că voi face față acestei competiții datorită caracterului meu puternic și pregătirii mele fizice",  a declarat Cosmin Stanciu.

Urmareste aventurile Faimosilor si Razboinicilor in lupta pentru Marele Premiu de joi pana duminica de la ora 20:00 la Kanal D!  

 

Citește-ne pe
Citește și:

De ce fugeau copiii de Jador cand era mic! Faimosul a povestit la Survivor Romania cate a indurat pentru o inghetata

Mii de oameni fug din fața urgiei: erupția vulcanului din insula spaniolă La Palma face ravagii/VIDEO

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

Drama Anei Porgras inainte de a deveni campioana mondiala la gimnastica! Concurenta de la Survivor Romania a povestit tot

Cum arăta Maria Hîngu de la Survivor România în urma cu câțiva ani! Războinica avea părul lung și se îmbrăca elegant! O recunoști?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies