Rusia vrea Crimeea pentru ea! Kremlinul solicită Ucrainei să o declare ca fiind parte din Rusia

Author: Lavinia Medrea

Rusia vrea Crimeea pentru ea! Kremlinul solicită Ucrainei să o declare ca fiind parte din Rusia

Sursa: Twitter

Kremlin a precizat luni că războiul asupra Ucrainei se poate opri oricând dacă autoritățile de la Kiev vor respecta condițiile cerute de Moscova.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că Ucraina va trebui să recunoască peninsula Crimeea ca parte din Rusia, dar și independența regiunilor Donețk și Lugansk, a transmis BBC.

Kremlinul vrea ca Ucraina să declare Crimeea ca fiind parte din Rusia

Dmitri Peskov a mai precizat că Ucraina trebuie să-și schimbe Constituția în așa fel încât să fie scoasă orice posibilitate ori eventualitate de aderare a țării la organizații precum NATO.

Citeste si: Ce se întâmplă dacă iei pastile cu iod preventiv. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila: „Este foarte periculoasă utilizarea acestei substanțe”

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului mai spune că Rusia va opri războiul și „demilitarizarea” Ucrainei dacă cererile acesteia vor fi respectate. De asemenea, Dmitri Peskov a mai precizat că Rusia nu are alte pretenții teritoriale legate de Ucraina.

Rusia și Ucraina a avut a treia ședință de negocieri

A treia ședință de negocieri de pace dintre Ucraina și Rusia a avut loc ieri, 7 martie 2022, la ora 16:00.

Anunțula  fost făcut de consilierul prezidențial ucrainean Mykhailo Podolyak, pe Twitter, și de agenția de presă de stat rusă TASS, care a transmis că Leonid Slutsky, negociatorul rus, a confirmat că ședința de negociere va avea loc luni. 

După trei luni de comă, băiatul de 25 de ani, care a intrat cu mașina într-un copac, a decedat. Acesta încerca să scape de poliție

Citeste si: Se introduce starea de criză în România. Cum se pregătește Guvernul să ne apere țara în contextul războiului ruso-ucrainean

Prima ședință de negociere s-a petrecut pe 28 februarie, iar a doua pe 3 martie, ambele având loc în Belarus.

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov și omologul său ucrainean Dmitro Kuleba se vor întâlni joi în Antalya, Turcia, a spus Serghei Lavrov.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies