Ucraina: O fetiță de doar șapte ani a murit după ce școala în care se afla a fost bombardată de armata rusă

,
fetita ucraina

Copii mici și nevinovați sunt uciși fără milă în Ucraina! 

[Sursa foto: Instagram Onela Zelenska]

Rusia nu se mai oprește din actele de cruzime asupra Ucrainei. Cu puțin timp în urmă, o fetiță în vârstă de șapte ani a murit după ce școala ei a fost bombardată. În tot acest, timp, bunicul ei încerca să o salveze cu disperare de explozie.


In articol:

O fetiță în vârstă de doar șapte ani a murit ieri în Ucraina, după ce școala în care se afla a fost bombardată.

Bunicul fetei a încercat cu disperare să o salveze de explozie, dar fără succes, pentru că și-a pierdut viața înainte ca aceasta să fie măcar rănită.

O fetiță de șapte ani din Ucraina a murit după ce școala în care se afla a fost bombardată. Bunicul fetei a murit și el, în timp ce încerca să o salveze

Soția președintelui ucrainean Volodimir Zelenski a vorbit despre cazul Alisei Hlans, o fetiță în vârstă de șapte ani, care s-a numărat printre cele șase persoane care au murit în bombardamentul de la școala ei din Okhtyrka, în a doua zi de război ruso-ucrainean. Bunicul fetei a murit sub ochii nepoatei lui înainte ca aceasta să fie rănită și dusă de urgență la spital, unde a încetat din viață la o zi distanță.

Deși Kremlinul a negat vehement, armata rusă a fost acuzată că a folosit bombe cu dispersie în atac, deoarece grădinița bombardată arăta că a fost lovită de explozii multiple de la o singură bombă.

Citeste si: Cum l-ar fi oprit Donald Trump pe Vladimir Putin din invazia Ucrainei: „Era unul dintre prietenii mei”

Olena Zelenska, soția președintelui Ucrainei, a făcut o solicitare la NATO prin care să se organizeze o zonă interzisă în Ucraina, în scopul salvării vieților copiilor.

„Ocupanții ruși ucid copii ucraineni. În mod conștient și cinic.”, a scris Olena Zelenska, într-o postare pe Instagram.

„Kirill, în vârstă de 18 luni, din Mariupol, a fost dus de urgență la spital de părinții săi. A fost rănit de bombardamente, iar medicii nu au putut face nimic.  Alice din Okhtyrka. Ar fi putut împlini opt ani. Cu toate acestea, ea a murit în bombardament împreună cu bunicul ei, care o proteja. 

Polina din Kiev. Ea a murit în timpul bombardamentelor de pe străzile capitalei Ucrainei, împreună cu părinții și fratele ei. Sora ei este în stare critică.

Citeste si: Mărturiile cutremurătoare ale unui soldat rus care s-a predat ucrainenilor după ce a văzut că trebuie să lupte cu civilii: „Îmi cer scuze că mor oameni, copii, și pentru faptul că tot ce ne-au spus nu era adevărat”

Arseniy, 14 ani. Un fragment de proiectil i-a lovit capul. Medicii nu au putut ajunge la băiat sub focul de armă. Arsenii a sângerat până la moarte.  Sofia, șase ani. Ea, împreună cu fratele, mama, bunica și bunicul ei în vârstă de o lună și jumătate, au fost împușcați în mașina lor. Familia a încercat să părăsească Nova Kakhovka”, a mai scris Olena Zelenska pe Instagram, enumerând câteva dintre victimile cu vârste mult prea fragede pentru a-și pierde viața în timpul unui război pornit de Rusia în Ucraina.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Se introduce starea de criză în România. Cum se pregătește Guvernul să ne apere țara în contextul războiului ruso-ucrainean

Procesul care bate și cele mai tari bancuri: Un indian s-a judecat 22 de ani cu căile ferate pentru 25 de cenți

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mesajul lui Volodimir Zelenski după ce rușii au încălcat înțelegerea: ”Este o crimă! E un semnal clar că sancțiunile impuse Rusiei nu sunt suficiente”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies