Roxana și Turcu s-au împăcat oficial! S-au sărutat în emisiunea "Puterea dragostei": "Te iubesc mult"

,

Roxana și Turcu s-au împăcat! Roxana și Denisa au mers pe ascuns la Turcu și Iancu, petrecând amândouă câteva momente romantice cu partenerii lor.


In articol:

Roxana și Turcu s-au sărutat în fața camerelor de filmat.

"Te iubesc mult de tot! Să fii cuminte", i-a spus Roxana lui Turcu. "Și eu mult! Mi-a plăcut scrisoarea ta", i-a răspuns acesta.

Roxana și Turcu s-au împăcat! El a făcut anunțul

Roxana și Turcu s-au împăcat după cearta monstru pe care au avut-o. El le-a povestit totul băieților în emisiune.

"Hai să vă spun cum a fost treaba, ea dormea și eu m-am dus lângă pat. 

Cu astea m-am mai abținut (n.r.: cu vorbele urâte), i-am zis că nu mai vorbim așa", a spus Turcu la "Puterea dragostei".

Jador a glumit, imaginându-și un posibil dialog între Turcu și Roxana.

Jador: Nu mai ești ușoară

Turcu: Poate are bebe, de unde știi? Pe glumele astea te iau la botez pe discount mare

Roxana, despărțire cu scandal de Turcu!

Roxana a avut o reacție neașteptată, în urma conflictului cu iubitul ei și a părăsit emisiunea Puterea dragostei. Iată imaginile incendiare.

Roxana a fost afectată de jignirile pe care Turcu i le-a adus în timpul emisiunii și chiar s-a simțit nedreptățită.

Turcu a argumentat că el și Roxana și-au promis reciproc că nu vor face pedepse, iar Roxana nu și-a ținut promisiunea.

După un tir de injurii și vorbe grele aduse la nervi Roxanei, Turcu a început să o ironizeze și să îi vorbească de sus Roxanei, însă lucrurile nu au durat prea mult! Roxana a încercat să îi explice lui Turcu situația, însă nu a fost ascultată.

Turcu și Roxana, final de relație cu scandal la "Puterea dragostei"

Turcu și Roxana au ajuns într-o ceartă extrem de dură în timpul emisiunii Puterea dragostei și totul a pornit de la gelozia concurentului.

Cuplul Roxana Turcu este istorie! Cei doi au ajuns la vorbe grele în timpul emisiunii Puterea dragostei, după ce Roxana a făcut o pedeapsă în care a dansat cu un alt băiat, Philip. Se pare că Turcu nu a putut să suporte să o vadă pe iubita lui în compania altui bărbat, așa că a plecat din studio în timpul momentului în care cei doi dansau, iar la întoarcere concurentul a anunțat că relația lui cu Roxana s-a încheiat.

"Eu nu fac pedepse, eu stau aici doar pentru Roxana", a spus Turcu, atunci când Andreea Mantea l-a întrebat despre motivul supărării.

"Fostul meu iubit actual, vreau să te joci cu mine, dar tu nu o faci!", a spus Roxana, justificând astfel faptul că a acceptat pedeapsa.
"Hai Ella, vino la pedeapsă! Te trag de codițe!", a spus Turcu.

Ella a fost aleasă de Turcu pentru o pedeapsă, ca să își arate supărarea pe Roxana. "Fac ce ai făcut și tu! Ai făcut cu toți, te-ai jucat cu toți!", a replicat Turcu, extrem de afectat.

Nervii lui Turcu au fost întinși la maximum și concurentul de la "Puterea dragostei" a spus de mai multe ori că el e gata să plece acasă și că nu mai are treabă cu Roxana pentru că ea nu și-a respectat promisiunea de a nu face pedepse cu alți băieți. "Eu nu mai sunt cu ea! A făcut-o, pa!", a spus Turcu.

Din acest punct, tensiunile au escaladat puternic, iar Turcu i-a aruncat cuvinte grele Roxanei, jigniri și chiar a fost ironic la adresa ei.

"Degeaba încerc eu să te dau pe brazdă, că tu tot ca tine faci! De ce ai făcut? Parcă erai mare șmecheră! Roxano, ești pa, din toate punctele de vedere. Te pup! Te-am lăsat! Eu nu mai sunt cu ea! Ești un zero caracter pentru mine. Să te bage alții în seamă", a mai spus Turcu.

 

Citește-ne pe
Citește și:

"Vrei să luăm o pauză?" Marius i-a pus o întrebare-șoc Andreei Pirui! Ce răspuns a dat ea! Relația lor e în prag de despărțire

Continuă HAOSUL la CFR Cluj! Managerul sportiv: 'Nu s-a negociat cu nimeni!'

Nu mai mâncați acest tip de pate! Este otravă pură! Lista completă a alimentelor toxice de pe piață, conform InfoCons

Nelson Mondialu s-a dus la pariuri cu peste 12.000 de euro să îi pună pe toți! Livian și Liana vor face infarct când vor vedea imaginile! VIDEO ULUITOR

Decizia importantă luată de Manuela după ce a bătut-o pe Roxana! Ce se întâmplă cu ea după ce a părăsit "Puterea dragostei"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies