Decizia importantă luată de Manuela după ce a bătut-o pe Roxana! Ce se întâmplă cu ea după ce a părăsit "Puterea dragostei"

Manuela a părăsit "Puterea dragostei" după ce a bătut-o pe Roxana. Acum Manuela e decisă să facă niște schimbări în viața ei.


In articol:

Manuela a luat decizia de a-și face vlog.

"Bună, dragilor! Iată că a venit ziua să fac și eu primul vlog. Îmi doream de ceva vreme să mă apuc de vlog, să împărtășesc trăiri, sentimente, dar din pricina faptului că aveam foarte puțin timp atunci când eram la filmări nu am apucat să fac acest lucru.

A sosit ziua să fac și eu primul vlog și să vorbesc despre un subiect foarte mediatizat. Trebuie să auziți și varianta mea, nu-mi doresc ca toată lumea să fie de partea Manuelei sau să o susțină. Nu, fiecare are dreptul de a avea părere și o opinie și fiecare are dreptul să vadă realitatea așa cum vrea", a spus Manuela, trecând la subiectul bătăii cu Roxana.

Citeste si: Răsturnare TOTALĂ de situație. Ce se întâmplă cu înmormântarea lui Emi Pian. Decizia luată de familia interlopului - capital.ro

"A început să mă jignească și să arunce cu perna în mine. Am văzut-o că s-a ridicat și atunci am zis să mă ridic și eu, că ce era să fac? Bineînțeles că urma să dea în mine, când a aruncat cu nervi și cu ură cu perna în mine. Nimeni nu stătea cu mâinile încrucișate să dea Roxana în el. M-am ridicat și m-am apărat de ce urma să se întâmple. În momentul în care a intervenit Turcu, care văd că mă amenință foarte urât, nu știu dacă pe rețele, dar în emisiune m-a amenințat foarte grav în emisiune. Dacă mi se întâmplă ceva știm foarte bine a cui este vina.

Turcu nu a venit să despartă, pentru că dacă tu vii să desparți doi oameni te ții între ei, nu îl ții pe unul de gât", și-a spus Manuela versiunea în legătură cu bătaia cu Roxana.

Manuela a plecat de la "Puterea dragostei"!

Manuela a plecat, cel puțin temporar, de la "Puterea dragostei" în urma bătăii pe care i-a administrat-o Roxanei. Andreea Mantea a anunțat decizia în cazul bătăii în Gala de duminică.

Andreea Mantea a făcut, totodată, un anunț-șoc legat de Manuela. "Are același diagnostic ca și Bia", a spus Andreea Mantea, afirmând că Manuela va reveni în emisiune numai în cazul în care starea de sănătate îi va permite.

În cazul Roxanei nu a fost anunțată nicio sancțiune, având în vedere că ea nu a lovit-o pe Manuela.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies