Manuela pleacă de la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a anunțat decizia în cazul bătăii! Ce hotărâre s-a luat în cazul Roxanei

Manuela va pleca, cel puțin temporar, de la "Puterea dragostei" în urma bătăii pe care i-a administrat-o Roxanei.


In articol:

Andreea Mantea a făcut, totodată, un anunț-șoc legat de Manuela. "Are același diagnostic ca și Bia", a spus Andreea Mantea, afirmând că Manuela va reveni în emisiune numai în cazul în care starea de sănătate îi va permite.

În cazul Roxanei nu a fost anunțată nicio sancțiune, având în vedere că ea nu a lovit-o pe Manuela.

Roxana, explozie incredibilă în Gala "Puterea dragostei"!

Roxana a avut o explozie uluitoare în Gala "Puterea dragostei" de duminică. Ea a aruncat cu scaunul și a început să țipe la Andreea Mantea!

Nu s-a oprit aici! Ce a urmat întrece orice imaginație. Ea a căutat-o alături de Turcu pe Manuela pentru a se răzbuna după ce a fost lovită de aceasta!

Roxana a anunțat în emisiune că vrea să se răzbune pe Manuela! Ea a părăsit platoul nervoasă, alături de iubitul ei, Turcu.

Roxana și Turcu au refuzat să intre în Gala "Puterea dragostei" după bătaia cu Manuela!

Roxana și Turcu au refuzat să participe în emisiune în începutul Galei "Puterea dragostei" de ieri.

Citeste si: Dezastru pe piața media. O mare companie a plecat din România - capital.ro

Roxana s-a anunțat hotărâtă să meargă să scoată certificat medico-legal și să depună plângere la Poliție.

Andreea Mantea i-a spus Roxanei că Manuela vrea să-i ceară scuze. "Merg, îmi scot certificat și după aia îmi cere scuze", a spus Roxana.

Andreea Mantea i-a atras atenția și lui Turcu să nu facă un gest necugetat, știut fiind că el e foarte impulsiv când e vorba de conflicte.

Roxana, lovită de Manuela! I-a fost spartă buza!

Conflict violent între Manuela și Roxana la "Puterea dragostei"! Manuela a cedat și a lovit-o pe Roxana, spărgându-i buza.

Momentul în care Manuela a lovit-o pe Roxana nu a putut fi difuzat, bineînțeles, în emisiunea "Puterea dragostei". Roxana apare însă cu buza spartă în urma violenței Manuelei.

"Roxana și-a găsit nașul în persoana Manuelei", a spus Bianca, ce i-a luat apărarea Manuelei.

Turcu a fost și el extrem de nervos. După ce Manuela a lovit-o pe Roxana, geamul de la ușă a fost spart. Imaginile au fost absolut uluitoare.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies