Roxana și Turcu s-au împăcat! El a făcut anunțul la revenirea în emisiunea "Puterea dragostei"!

,

Roxana și Turcu s-au împăcat după cearta monstru pe care au avut-o. El le-a povestit totul băieților în emisiune.


In articol:

"Hai să vă spun cum a fost treaba, ea dormea și eu m-am dus lângă pat. 

Cu astea m-am mai abținut (n.r.: cu vorbele urâte), i-am zis că nu mai vorbim așa", a spus Turcu la "Puterea dragostei".

Jador a glumit, imaginându-și un posibil dialog între Turcu și Roxana.

Jador: Nu mai ești ușoară

Turcu: Poate are bebe, de unde știi? Pe glumele astea te iau la botez pe discount mare

Roxana, despărțire cu scandal de Turcu!

Roxana a avut o reacție neașteptată, în urma conflictului cu iubitul ei și a părăsit emisiunea  Puterea dragostei. Iată  imaginile incendiare.

Roxana a fost afectată de jignirile pe care Turcu i le-a adus în timpul emisiunii și chiar s-a simțit nedreptățită.

Turcu a argumentat că el și Roxana și-au promis reciproc că nu vor face pedepse, iar Roxana nu și-a ținut promisiunea.

După un tir de injurii și vorbe grele aduse la nervi Roxanei, Turcu a început să o ironizeze și să îi vorbească de sus Roxanei, însă lucrurile nu au durat prea mult! Roxana a încercat să îi explice lui Turcu situația, însă nu a fost ascultată.

Turcu și Roxana, final de relație cu scandal la" Puterea dragostei"

Turcu și Roxana au ajuns într-o ceartă extrem de dură în timpul emisiunii  Puterea dragostei  și totul a pornit de la gelozia concurentului.

Cuplul Roxana Turcu  este istorie! Cei doi au ajuns la vorbe grele în timpul emisiunii  Puterea dragostei, după ce Roxana a făcut o pedeapsă în care a dansat cu un alt băiat, Philip.

Se pare că Turcu nu a putut să suporte să o vadă pe iubita lui în compania altui bărbat, așa că a plecat din studio în timpul momentului în care cei doi dansau, iar la întoarcere concurentul a anunțat că relația lui cu Roxana s-a încheiat.

" Eu nu fac pedepse, eu stau aici doar pentru Roxana", a spus Turcu, atunci când  Andreea Mantea  l-a întrebat despre motivul supărării.

" Fostul meu iubit actual, vreau să te joci cu mine, dar tu nu o faci!", a spus Roxana, justificând astfel faptul că a acceptat pedeapsa.
"Hai Ella, vino la pedeapsă! Te trag de codițe!", a spus Turcu.

Ella a fost aleasă de Turcu pentru o pedeapsă, ca să își arate supărarea pe Roxana." Fac ce ai făcut și tu! Ai făcut cu toți, te-ai jucat cu toți!",  a replicat Turcu, extrem de afectat.

Nervii lui Turcu au fost întinși la maximum și concurentul de la "Puterea dragostei" a spus de mai multe ori că el e gata să plece acasă și că nu mai are treabă cu Roxana pentru că ea nu și-a respectat promisiunea de a nu face pedepse cu alți băieți.  "Eu nu mai sunt cu ea! A făcut-o, pa!", a spus Turcu.

Din acest punct, tensiunile au escaladat puternic, iar Turcu i-a aruncat cuvinte grele Roxanei, jigniri și chiar a fost ironic la adresa ei.

"Degeaba încerc eu să te dau pe brazdă, că tu tot ca tine faci! De ce ai făcut? Parcă erai mare șmecheră! Roxano, ești pa, din toate punctele de vedere. Te pup! Te-am lăsat! Eu nu mai sunt cu ea! Ești un zero caracter pentru mine. Să te bage alții în seamă", a mai spus Turcu.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Șoc la "Puterea dragostei"! Andra a anunțat despărțirea de Mocanu: "Nu mai sunt cu Bogdan"

Brazilia dă în clocot, se cere demiterea președintelui Bolsonaro: 'Afară criminalul corupt'

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Bianca a făcut anunțul trist: "Tatăl meu nu-l place pe Livian, nu e de acord cu relația noastră"! Se despart cei doi?

Livian, cu mască pe față la întoarcerea în Turcia! Ce s-a întâmplat

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies