Roxana și Bogdan Mocanu au întreținut relații intime! Dezvăluiri bombă despre relația celor doi! E uluitor ce s-a întâmplat la numai o zi după partida de amor

,

Roxana și Bogdan Mocanu au întreținut relații intime! Dezvăluirea a fost făcută într-un vlog.


In articol:

"Și cu Bogdan Mocanu... ei au dormit împreună, au avut niște relații intime cu o seară înainte să plece și cum a ajuns în România l-a și înșelat cu altul, s-a pupat cu el", a fost dezvăluirea făcută de o tânără bine informată în legătură cu concurenții de la "Puterea dragostei", într-un vlog.

Cel mai probabil tânăra se referă la sărutul Roxanei cu Andy, în timp ce avea o relație cu Bogdan Mocanu.

Roxana, despărțire cu scandal și de Turcu!

Roxana a avut o reacție neașteptată, în urma conflictului cu iubitul ei și a părăsit emisiunea  Puterea dragostei. Iată imaginile incendiare.

Roxana a fost afectată de jignirile pe care Turcu i le-a adus în timpul emisiunii și chiar s-a simțit nedreptățită.

Turcu a argumentat că el și Roxana și-au promis reciproc că nu vor face pedepse, iar Roxana nu și-a ținut promisiunea.

După un tir de injurii și vorbe grele aduse la nervi Roxanei, Turcu a început să o ironizeze și să îi vorbească de sus Roxanei, însă lucrurile nu au durat prea mult! Roxana a încercat să îi explice lui Turcu situația, însă nu a fost ascultată.

Turcu și Roxana, final de relație cu scandal la "Puterea dragostei"

Turcu și Roxana au ajuns într-o ceartă extrem de dură în timpul emisiunii  Puterea dragostei  și totul a pornit de la gelozia concurentului.

Cuplul Roxana Turcu este istorie! Cei doi au ajuns la vorbe grele în timpul emisiunii  Puterea dragostei, după ce Roxana a făcut o pedeapsă în care a dansat cu un alt băiat, Philip.

Se pare că Turcu nu a putut să suporte să o vadă pe iubita lui în compania altui bărbat, așa că a plecat din studio în timpul momentului în care cei doi dansau, iar la întoarcere concurentul a anunțat că relația lui cu Roxana s-a încheiat.

" Eu nu fac pedepse, eu stau aici doar pentru Roxana", a spus Turcu, atunci când  Andreea Mantea  l-a întrebat despre motivul supărării.

" Fostul meu iubit actual, vreau să te joci cu mine, dar tu nu o faci!", a spus Roxana, justificând astfel faptul că a acceptat pedeapsa.
"Hai Ella, vino la pedeapsă! Te trag de codițe!", a spus Turcu.

Ella a fost aleasă de Turcu pentru o pedeapsă, ca să își arate supărarea pe Roxana." Fac ce ai făcut și tu! Ai făcut cu toți, te-ai jucat cu toți!",  a replicat Turcu, extrem de afectat.

Nervii lui Turcu au fost întinși la maximum și concurentul de la "Puterea dragostei" a spus de mai multe ori că el e gata să plece acasă și că nu mai are treabă cu Roxana pentru că ea nu și-a respectat promisiunea de a nu face pedepse cu alți băieți.  "Eu nu mai sunt cu ea! A făcut-o, pa!", a spus Turcu.

Din acest punct, tensiunile au escaladat puternic, iar Turcu i-a aruncat cuvinte grele Roxanei, jigniri și chiar a fost ironic la adresa ei.

"Degeaba încerc eu să te dau pe brazdă, că tu tot ca tine faci! De ce ai făcut? Parcă erai mare șmecheră! Roxano, ești pa, din toate punctele de vedere. Te pup! Te-am lăsat! Eu nu mai sunt cu ea! Ești un zero caracter pentru mine. Să te bage alții în seamă", a mai spus Turcu.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Turcu si Roxana, final de relatie cu scandal la Puterea dragostei

New York Times spune povestea Larisei Iordache, gimnasta care ar putea recupera gloria de odinioară

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Roxana rabufneste si nu mai suporta minciunile Biancai! La ''Puterea dragostei'' este scandal si se vine cu dovezi: Simina lamureste situatia!

Șoc la "Puterea dragostei"! Iancu și Denisa, nominalizați pentru eliminare! Cine a părăsit competiția

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies