Roxana rabufneste si nu mai suporta minciunile Biancai! La ''Puterea dragostei'' este scandal si se vine cu dovezi: Simina lamureste situatia!

Conflictul de la Puterea dragostei atinge cote maxime, iar Roxana nu mai suporta acuzatiile! A sunat-o pe Simina ca sa lamureasca situatia, in direct. Ce a spus Simina


In articol:

In cea mai recenta Gala Puterea dragostei, Roxana a primit acuzatii grave din partea Biancai, iubita lui Livian. Acuzatia a fost ca bomboana pe coliva, in contextul in care in gala a existat un conflict major intre Roxana, Turcu si Manuela.

Roxana de la Puterea dragostei a fost acuzata ca ar fi avut iesiri agresive in trecut!

Bianca a spus ca intr-un conflict, Roxana ar fi zgarit-o pe Simina si ca imaginile nu pot sa fie difuzate pentru ca sunt violente.

Hai sa vorbim cu Simina si sa vedem daca e adevarat sau nu. Nu e adevarat ce ati spus voi. De ce mintiti voi ca sa para ca este aceeasi situatie? Bianca s-a dus in gala si i-a aratat prezentatoarei poza! Dar ce poza a aratat ea? Nici nu se compara situatia! Eu am fost zgariata pe fata! Siminei eu i-am dat o perna in cap. Nici nu se pot compara situatiile", a spus Roxana, extrem de suparata.

Simina a fost sunata de Roxana chiar in timpul emisiunii si a lamurit situatia:

"Nu mi-ai dat nicio perna! Tu doar m-ai smucit la usa acolo. Zgarietura de pe picior a fost facuta de Mary. Tu nu m-ai lovit!", a spus Simina prin telefon.

Iata momentul in care Roxana a sunat-o pe Simina

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate