ROventura ajunge în inima de sare a Bucovinei, la Cacica! George Mihai și Andreea Străvoiu vă spun povestea uneia dintre cele mai vechi exploatări de sare din România, sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 15:00, la Kanal D!

,
Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
George Mihai si Andreea Stravoiu, popas in Bucovina, la ROventura, sambata, de la ora 15:00

George Mihai si Andreea Stravoiu se bucură apoi de un ospăț ciobănesc, autentic, la o stână turistică din Gura Humorului, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D!

Dulcea Bucovină va întâmpină, ca de fiecare dată, cu experiențe una și una, culinare și nu numai. George și Andreea ajung astăzi la Cacica și la Gura Humorului, în căutarea unor povești nepereche.

Plină de frumuseți de suprafață, Bucovina ascunde adevărate minuni și în adâncuri. Una dintre cele mai vechi mine de sare din țară stă și astăzi mărturie străvechii îndeletniciri de pe aceste meleaguri.

Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
George Mihai si Andreea Stravoiu ajung la Cacica!

In prezent nu se mai aud târnăcoapele în inima muntelui de sare. Răsună doar pașii celor care vin să descopere acest crâmpei de istorie și de civilizație a sării, de la Cacica.

O sumedenie de activități te îmbie să îți petreci cât mai mult timp aici, în adâncuri, la terapia cu aerosoli. Terapeutice sunt și poveștile pe care le-am aflat astăzi și cu siguranță vom reveni curând la Cacica.

George Mihai si Andreea Stravoiu se vor bucura si de un ospăț ciobănesc, autentic, la o stână turistică din Gura Humorului, de unde nu vor lipsi cântecul și voia bună! Urmariti o editie inedita ROventura, sambata, 23 ianuarie, de la ora 15:00, la Kanal D!

Citeste si: ROventura merge pe urmele răzeșilor, tocmai în Țara Dornelor! Urmăriți ROventura din Bucovina, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 15:00, la Kanal D!

Citeste si: „ROventura” pe urmele tradiției, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

ROventura merge pe urmele răzeșilor, tocmai în Țara Dornelor! Urmăriți ROventura din Bucovina, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 15:00, la...

Klaus Iohannis, la ONU: Trebuie să ne asigurăm cu toţii că restricţiile legate de COVID-19 nu amplifică încălcările drepturilor omului

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la ”ROventura”, Neamț – Olimpul Moldovei

ROventura începe anul de călătorii acolo unde l-a terminat pe cel care tocmai a trecut! Sâmbătă, 2 ianuarie, de la ora 15:00, la Kanal D, George Mihai și Andreea Străvoiu vă...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies