ROventura merge pe urmele răzeșilor, tocmai în Țara Dornelor! Urmăriți ROventura din Bucovina, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 15:00, la Kanal D!

,

Frumusețea din tot locul și ospitalitatea gazdelor fac din zilele de iarnă petrecute pe aceste meleaguri, unele de poveste.

“ROventura”, emisiunea de reportaje de calatorie, difuzata la Kanal D in fiecare sambata, de la ora 15:00, isi surprinde fanii in fiecare saptamana cu o noua destinatie de poveste din tara noastra.

George Mihai si Andreea Stravoiu va prezinta frumuseți nebănuite și povești neștiute, prin ochii lor, in fiecare sambata, de la ora 15:00 si va fac partasi la toate activitatile turistice pe care le fac cu mare drag de fiecare data.

Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
George Mihai si Andreea Stravoiu, va asteapta la ROventura, sambata, de la ora 15:00!

Aventurile prin care trec cei doi simpatici prezentatori nasc deopotrivă admirația și amuzamentul. Dacă pentru Andreea poate fi o aventură să toace o ceapă în bucătărie ori să facă o plimbare cu căruța, pe ulița satului, George își ia porția de adrenalină dintr-o cursă cu ATV-ul sau cu o tură nebună pe tiroliană.

In editia de sambata acesta, ROventura, George si Andreea poposesc in frumoasa si fascinanta Bucovina, destinatia emblema a Moldovei. Plecați din străvechea vatră moldavă, de la poalele Ceahlăului, cei doi prezentatori nu s-au oprit până în frumoasa țară a Dornelor.

Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
George Mihai si Andreea Stravoiu, popas in Bucovina, la ROventura, sambata, de la ora 15:00

Bucovina îi așteaptă cu o sumedenie de experiențe noi, culinare și nu numai. Chiar la casă de răzeș, om al locului, liber din tată-n fiu și gospodar nepereche, vor poposi cei doi prezentatori, odată ajunși pe plaiuri bucovinene, unde ii asteapta multe minunatii.

Citeste si: ROventura merge la poalele "Olimpului Moldovei", în căutarea primei zăpezi și a distracției de iarnă! Urmăriți ROventura din Neamț, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D!

Citeste

si: „ROventura” pe urmele tradiției, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

„ROventura” pe urmele tradiției, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00

Daniel Funeriu, apel către Iohannis, Cîţu şi preşedinţii de partide: Cel puţin 5 miliarde de euro pentru copiii din România

Boala cruntă de care suferă Simona Halep. S-a aflat abia acum. Ce se va întâmpla în perioada următoare cu sportiva

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la ”ROventura”, Neamț – Olimpul Moldovei

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la ”ROventura”, Maramureș, loc nepereche!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies