Romică Țociu a recunoscut dacă l-a trădat sau nu pe Cornel Palade! Iată ce dezvăluiri uluitoare a făcut celebrul actor! „La mine și la Cornel este așa: până când moartea ne va despărți!”

,

Îndrăgitul actor Romică Țociu a vorbit deschis despre colaborarea cu bunul lui coleg și prieten Cornel Palade, în ciuda faptului că în ultimii ani n-au mai avut proiecte comune.


In articol:

Romică Țociu face parte din categoria celor mai talentați și apreciați actori de comedie din România. Din aceeași categorie face parte și bunul lui coleg și prieten Cornel Palade, alături de care colaborează de aproape trei decenii pe scena teatrului și pe micile ecrane.

În ultimii ani cei doi actori nu au mai avut proiecte comune, motiv pentru care, presă a speculat că cei doi s-ar fi certat și de aici separarea lor.

Romică Țociu a recunoscut dacă l-a trădat sau nu pe Cornel Palade

Întrebat dacă l-a trădat pe colegul lui de scenă, Cornel Palade la un moment dat, Romică Țociu a mărturisit că într-adevăr în ultimii ani au avut proiecte diferite, deoarece au fost solicitați separat în diverse producții de televiziune și totodată actorul a subliniat și faptul că între el și Cornel Palade nu a existat niciodată cuvântul trădare pentru că ei au fost mereu prieteni uniți și vor rămâne la fel până când moartea ii despărți.

Citeste si: Romica Țociu este invitatul ediției de sâmbătă al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

„La mine și la Cornel este așa: până când moartea ne va despărți! Nimeni nu poate să mă ia de lângă Cornel și pe Cornel de lângă mine! Suntem atât de sudați! Nu mai uit la el și știu exact ce vrea să vorbească! Noi așa am mers tot timpul în cuplu și mai ales noi am fost foarte buni pe improvizație! Știu și când respiră! Știu exact ce vrea! Îl iubesc și mi-e așa de drag și în ultima perioada devenind așa mai înțelepți, am început să ne confesăm! Ne sunăm! Ce mai faci, ce avem de făcut! Încă suntem

în priză! Încă avem spectacole! Încă ne vrea lumea! Asta e primul semn că suntem vii și că niciodată n-aș putea să renunț la Cornel, cu toate că o iubesc pe Adriana Trandafir! Și lui i s-a propus un proiect în altă parte și s-a dus! Suntem mercenari, acolo unde sunt bani trebuie să fim și noi!”, a explicat Romică Țociu.

Citeste si: Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Romică Țociu! Băiatul e însurat, iar fata îi calcă pe urme

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Romică Țociu! Băiatul e însurat, iar fata îi calcă pe urme

Luptă strânsă în Brazilia: se anunță un tur doi al alegerilor cu adevărat incendiar între Lula da Silva și Jair Bolsonaro

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Câte clase a făcut Romică Țociu și ce meserie are, de fapt! Puțină lume știe asta despre el

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies