Românii, în căutarea petrecerilor de altă dată! De Revelion toată lumea a uitat de virus și a petrecut de toți banii! Iata imagini inedite surprinse de o echipă Asta-i Romania într-un club din capitală

,

De sărbători, România a trăit o adevărată paranghelie în plină pandemie! Așa a fost Revelionul pentru cei mai mulți dintre noi.


In articol:

La trecerea dintre ani, românii s-au lepădat de virus, au uitat de toate grijile, de toate restricțiile și au petrecut de toți banii! În stradă, acasă, în cluburi ori restaurante, petrecerile au fost la fel că pe vremuri. Toată lumea a dansat și a uitat de COVID-19 și de orice fel de restricții.

De Revelion românii au uitat de virus și au petrecut de toți banii!

Petrecerile de Revelion de anul acesta vor rămâne memorabile pentru dintre românii care, dornici de distracție au uitat de virus și de restricții și au petrecut până în zori fără limite de costuri. O echipa Asta-i Romania a surprins imagini inedite intr-un club de fite din capitala. 

asta-i romania

Romanii au uitat de virus si au petrecut fara restrictii de Revelion

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În cluburile din capitală, câteva ore de petrecere au costat mai mult că șapte zile în Egipt sau Dubai.
Sunt însă imagini pe care nu credem că le mai vedem curând și în care protagoniști sunt românii cu mare chef de distracție și cu conturile pline.

asta-i romania

Romanii au petrecut fara masti si fara restrictii de Revelion

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: De Crăciun, reporterii “Asta-i România” se întorc la oamenii și locurile care i-au impresionat. Demersul plin de emoție face parte din Campania “Dăruiește Crăciun!” desfășurată de Kanal D

Iar când vine vorba despre dorințele pentru anul 2022, toți se gândesc numai la bani, mașini scumpe și moderne și iarăși bani.


România a fost tărâmul libertății de Revelion, în timp ce alte țări s-au îmbrăcat în restricții, noi ne-am dezbrăcat de orice masca și măsuri de siguranță. Românii au petrecut până s-au golit de energie, bani și șampanie din pahare, cu gândul că pe toate le vor putea înmulți în noul an.

Citeste si: Tinerii renunță la metropole și se întorc în satele copilăriei! Iată povestea inedită a doi tineri care s-au mutat la țară, de bunăvoie și nesiliți de nimeni!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Tinerii readuc speranța în satele românești, duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România”

Cazul Djokovici se mută în Liga Campionilor: Chelsea nu se poate baza pe jucătorii nevaccinați în deplasarea de la Lille

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

Din ce în ce mai mulți copii nu se pot bucura de magia Crăciunului! Iată ce își dorește de la Moș Crăciun o fetiță, care și-a pierdut mama și al cărei tată este grav bolnav!

Tinerii renunță la metropole și se întorc în satele copilăriei! Iată povestea inedită a doi tineri care s-au mutat la țară, de bunăvoie și nesiliți de nimeni!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies