Din ce în ce mai mulți copii nu se pot bucura de magia Crăciunului! Iată ce își dorește de la Moș Crăciun o fetiță, care și-a pierdut mama și al cărei tată este grav bolnav!

,

Crăciunul ar trebui să fie sărbătoarea bucuriei și a cadourilor, însă pentru mulți copii din țara noastră este cea mai tristă sărbătoare.


In articol:

În cea mai recentă ediție Asta-i România, echipa emisiunii a ajuns în localitatea Ulmi, din județul Dâmbovița, una dintre cele mai sărace zone ale României, unde din ce în ce mai mulți copii nu se mai pot bucură de magia Crăciunului așa cum ar trebui să se întâmple în această perioada a anului.

Din ce în ce mai mulți copii nu se pot bucura de magia Crăciunului!

Crăciunul este de departe cea mai frumoasă și îndrăgită sărbătoare a copiilor, deoarece aceștia se bucură cel mai mult de magia cadourilor și de toată atenția părinților lor în această perioada a sărbătorilor de iarnă. Toți copiii așteaptă cu nerăbdare sosirea Moșului cu daruri multe, însă pentru unii dintre ei, Moșul nu aduce daruri ci dimpotrivă Crăciunul este cea mai tristă sărbătoare, pentru că părințîi lor nu au bani să le cumpere cadourile mult râvnite.

asta-i romania

O fetita isi doreste de la Mos Craciun sa ii aduca sanatate tatalui ei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Echipa Asta-i România a ajuns duminică această în comună Ulmi, din județul Dâmbovița, acolo unde, într-o căsuța sărăcăcioasă, o fetiță, în vârstă de doar zece ani, își alina cu mangaieri tatăl, grav bolnav, care zace la pat fără vlagă și care nu are cum să îi ofere daruri în această perioada. Micuța nu vrea să se îndepărteze deloc de lângă tatăl ei, de teamă să nu-l piardă și pe el așa cum și-a pierdut mama cu patru ani în urmă, din cauza unei boli crunte.

Pentru ea Crăciunul nu înseamnă magia cadourilor și bucurie, ci dimpotivă reprezintă o mare tristețe deoarece de când tatăl ei a căzut la pat nu mai are cine să aducă bani în casă, iar medicamentele sunt foarte scumpe.

asta-i romania

Copiii care nu simt magia Craciunului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Însă cu toate acestea micuța nu și-a pierdut încă speranța, ci speră că anul acesta Moș Crăciun să aducă multă sănătate tatălui ei, care suferă de cancer esofagian.

Însă acesta nu este un caz singular în țară noastră. Boli cumplite sau sărăcia aduc tristețea pe chipurile multor copii din România. Din ce în ce mai multe familii nu își mai permit să le cumpere cadouri de Crăciun copiilor lor.

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, prea săraci pentru Crăciun

Citeste si: Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, un primar de nota 10

 

Citește-ne pe

Citește și:

1 Mai 2022, zi liberă pentru români. Când pică Ziua Muncii în anul 2022

Director medical al Spitalului Colentina anunță un număr mare de cadre medicale infectate: Nu aş descrie situaţia ca fiind una rea, era aşteptată

Veste bună pentru pensionari, îi aşteaptă o nouă majorare. Anunţul făcut de Lia Olguţa Vasilescu

24 ianuarie 2022, zi liberă pentru români. În ce zi a săptămânii pică și când va fi prima minivacanță din 2022

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, prea săraci pentru Crăciun

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies