Campania “Daruieste Craciun!” continua la Kanal D cu seria reportajelor emotionante, in cadrul Stirilor Kanal D. Silvia Ionita, emotionata de povestea de viata a unei copile abandonate

Author: Oana Iosif
Actualizat: 22 sep 2022, 08:35

”Spiritul Crăciunului este despre daruri de suflet și despre iubire în forma ei cea mai pură!”

Aseara, la Stirile Kanal D, telespectatorii au fost martorii unei povesti emotionante de viata, demna de un scenariu de film, prezentata in cadrul campaniei „ Daruieste Craciun ”, dezvoltata de Kanal D impreuna cu asociația FDP- Protagonisti in Educatie.

Gasita pe strada, nemancata, neingrijita si suferind de multe lipsuri, asa a debutat povestea Alinei, care a avut norocul urias sa o intalneasca pe Georgeta, care i-a devenit apropiata ca o mama.

Nu isi cunoaste tatal nici acum, la varsta de 12 ani, iar mama biologica nici macar nu vine sa o vada, insa cu toate acestea fetita cu ochii blanzi gaseste puterea sa zambeasca din nou.

Citeste si: „Dăruiește Crăciun!”, alături de vedetele Kanal D!

Georgeta a trait o vreme cu gandul ca micuta i-ar putea fi nepoata, insa analizele amanuntite au demonstrat contrariul, ca nu exista nicio legatura de sange intre ele si totusi, sufletul i-a spus Georgetei sa o pastreze pe fetita langa ea, sa ii ofere un camin si sa o ajute ca si cum ar fi propriul copil.

Dupa o vreme, micuta a ajuns la casa de copii, acolo unde greul nu avea sa se opreasca. Numai Dumnezeu a facut ca tanara sa aiba sansa la o viata mai buna, iar Georgeta a fost ingerul ei pazitor caci dupa doar cateva luni femeia a reusit sa obtina actele necesare si sa o ia in plasament pe fetita de numai 6 ani, la vremea aceea. Acum, dupa 5 ani petrecuti in noua sa familie, Alina nu se mai dezlipeste de mama ei adoptiva, pe care o iubeste si o respecta.

Silvia Ionita, prezentatoarea Stirilor Kanal D, de luni pana vineri, de la 19:00, a fost spiridusul lui Mos Craciun, vedeta Kanal D a calcat pragul casei acestei familii, incarcata cu daruri pentru masa de Craciun, aducand bucurie pe chipurilor tuturor celor prezenti, in prag de Sarbatoare.

Darurile pe care le-am primit de la cei în casa cărora am intrat, înțelepciune, zâmbet, căldură, îmbrățișări, bunătate, firesc, empatie, sunt infinit mai importante și mai prețioase decât ceea ce am dăruit material.

Spiritul Crăciunului este despre daruri de suflet și despre iubire în forma ei cea mai pură! ”, a spus Silvia Ioniță.

Campania “Daruieste Craciun” continua si astazi, cu un material emotionant pe care vi-l prezentam, in exclusivitate, la “Stirile Kanal D, de la ora 19:00.

Andreea Mantea si Mihai Ghita aduc daruri si zambete unei familii care se lupta zilnic cu greutatile vietii.    

            Campania „Daruiește Crăciun” este dezvoltată de Kanal D împreună cu asociația FDP- Protagoniști în Educație.  Suma strânsă în urmă donațiilor făcute prin SMS, la 8844, va fi direcționată către familii aflate în situații dificile, prin intermediul FDP-Protagoniști în Educație.

Rusalii 2023. Pe ce dată pică Pogorârea Sfântului Duh în 2023

Numărul 8844 este valabil în rețelele Orange și Vodafone. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețeaua Orage, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone clienții nu plătesc TVA. Pentru dezabonare, trimite gratuit „Ajut STOP” la 8844.

 

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies