România, între tragedie și revoltă! Doua cazuri tulburătoare au zguduit întreaga țară. Vinovații sunt greu de anchetat!

,

Țara noastră a fost zguduită de două tragedii cu un vinovat greu de anchetat! Aflați detalii cutremurătoare despre cele două cazuri tulburătoare.


In articol:

În doar câteva zile, România a fost zguduită de două tragedii cu un vinovat greu de anchetat! În vom numi statul paralel cu legea și logică, care a permis unui tânăr neexperimentat să devină polițist și să conducă inconștient mașină cu care avea să o ucidă pe Raisa pe trecerea de pietoni.

Același sistem vinovat și necondamnat a ocrotit ani de zile clanurile șmechere din localitatea Bolintin Vale și pe interlopii care i-au curmat viața lui Nicu, șoferul de microbuz, care lasă în urmă doi copii orfani. Acestea sunt victimele unui sistem putred, o recunosc chiar autoritățile, care promit încă o dată schimbarea și reforma radicală!

România, între tragedie și revoltă! Vinovații sunt greu de anchetat!

Duminică, 23 ianuarie 2021, Mihai Ghiță a adus în atenția telespectatorilor în cadrul emisiunii Asta-i România, două cazuri tulburătoare, tragice, care au cutremurat întreagă țară în doar câteva zile. Este vorba despre două tragedii incredibile petrecute sub sloganul poliției române, “Siguranță și încredere”.

Decesul fulgerător al micuței Raisa, în vârstă de doar 11 ani, pe trecerea de pietoni din cauza teribilismului și neatenției unui polițist neexperimentat, reprezintă un nou caz tulburător, este tragedia care a revoltat o țară întreagă, ce îngroașă lista neagră, după cazurile de la Caracal și Onești. O copilă spulberată pe trecerea de pietoni de un polițist grăbit, o familie distrusă și noi restul, care ne întrebăm până când se vor mai întâmplă astfel de tragedii.

asta-i romania

Moartea Raisei a cutremurat intreaga tara

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dincolo de regretele publice și declarațiile seci, cine poate privi acum în ochii mamei care nu mai are lacrimi să-și plângă copila, cine are curajul să iasă în față și să-și recunoască greșeala și cine îi poate spunea că el e vinovat de moartea fetiței, care n-a făcut nimic rău, decât să traverseze strada, în momentul în care un polițist se credea "Dumnezeu cu girofar".


La o săptămâna de la cumplita tragedie, polițistul care a spulberat cele două fetițe pe trecerea de pietoni, este în libertate, iar autoritățile fac ceea ce știu mai bine, se întrec în vorbe și promisiuni, care să spele sloganul și lipsit de conținut, “Siguranță și încredere”.

Citeste si: Ce a făcut polițistul în ziua în care spulberat-o pe trecerea de pietoni pe Raisa. Filmul zilei pas cu pas

Citeste si: Polițistul Constantin Popescu, scrisoare pentru părinții Raisei, fetița pe care a ucis-o pe trecerea de pietoni: „Aș da orice să pot să întorc timpul”

Un alt caz cutremurător petrecut recent în România, este cel al unui șofer de microbuz, din localitatea Bolintin Vale, care a fost lovit în cap cu o piatră de un agresor de etnie romă. Șoferul a murit două zile mai târziu la spital, motiv de mare supărare și revoltă pentru locuitorii oraseluiui din apropierea capitalei, care au ieșit în stradă pentru a solicită autorităților să fie pedepsiți agresorii șoferului ce și-a pierdut viața nevinovat.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Lupte grele în jurul oraşului Harkov. Apărătorii întâmpină o rezistenţă dură din partea forţelor ruse: „E un întreg oraş subteran acolo. Au tranşee, buncăre”

Cine este șeful polițistului care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni. Romanii, îngroziți de secția pe care o conduce

Acuzat de Nicușor Dan, prefectul Capitalei răspunde: Sugerăm domnului primar general să găsească şi alte mijloace de comunicare directă, inclusiv telefonic

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Care a fost traseul lui Constantin Popescu, polițistul care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, în ziua tragediei, pas cu pas

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies